Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

IJsvogel op reis - deel 3

Donderdag 25 augustus 2011
IJsvogel op reis - deel 3
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor het derde deel van de vakantierubriek 'IJsvogel op Reis' heeft Dorpsbelangen een inzending ontvangen van de familie Mulder.

Zie hieronder het vakantieverslag, geschreven door deze familie uit Biddinghuizen, aangevuld met foto's.

Dit jaar zijn we naar Oostenrijk, Karintië geweest en daar Fam van Nunen bezocht die in 2009 vanuit Biddinghuizen geëmigreerd zijn en nu woonachtig zijn in Diex op 1150m hoogte.


Neen, de ijsvogel niet vergeten en gedurende onze vakantie zijn we naar de hoogste stuwdam van Oostenrijk gegaan, de Kölnbreinsperre op 1950m in het Maltatal. Er is op die stuwdam een plateau gebouwd waar je 165m (!) recht naar beneden kunt kijken. Een echte "thrillseeker". Koste wat moeite de vlag vast te houden omdat er veel thermiek langs de dam omhoog stond maar is toch gelukt tot grote hylariteit van de overige vakantiegangers: wat doen die lui nou met die vlag ??? We hebben direct de website van BHZ net doorgegeven om hun te laten zien wat het resultaat van onze daad zou zijn. Dus hopelijk plaatsen jullie ons avontuur.In Diex kwamen we ook nog Fam Scherpenisse tegen die op de terugreis van vakantie uit Kroatië waren. Een gezellige avond was het gevolg !.


We hebben genoten van onze vakantie in Karintië en alvast voor volgend jaar weer geboekt op de camping waar nog meer Nederlanders stonden, waaronder zelfs uit Swifterbant en Zwolle. De wereld kan klein zijn.......

Groetjes van Familie Aalt en Janny Mulder met kleindochter Charlotte Kooi.


Dorpsbelangen Biddinghuizen zou het leuk vinden om vakantiefoto's te ontvangen, met daarop de vlag van Biddinghuizen.

Dus neem de vlag mee als je dit jaar op vakantie gaat en maak een leuke foto met de vlag. De vlag van Biddinghuizen kan aangeschaft worden bij creashop De Lapjeskat en boekhandel Van der Walle. De foto en het verhaal achter de foto zal geplaatst worden op BHZNet en de website van Dorpsbelangen.

De vakantieganger/reiziger met de leukste foto maakt kans op een lekkere taart. Stuur je foto, met daarbij het verhaal, naar pr@dorpsbelangen.net.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top