Kafa Kafa
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers

Flevolands team bij Raps24Kika

Vrijdag 26 augustus 2011

BIDDINGHUIZEN - Op 2 en 3 september zal een fanatiek team Flevolanders deelnemen aan de Raps24Kika, een 24 uurs skeelermarathon in estaffette vorm waarvan de opbrengsten ten goede komen aan KIKA (kinderen kanker vrij).

De wedstrijd wordt gehouden bij FlevOnice in Biddinghuizen. Eén van de teams bestaat uit Nico van Bergeijk uit Biddinghuizen en Geurt Aalderink, voorheen uit Biddinghuizen. Zij worden aangevuld met andere Flevolanders uit Emmeloord en Dronten.

Het doel is dat deelnemende teams zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar verzamelen middels het leveren van een grootse prestatie. Met de ondersteuning van schaats- en skiwinkel TB Sporting uit Dronten en Torsit Hijsinstallaties uit Harderwijk is het team verzekerd van een basis sponsorbedrag.

Het team zoekt daarnaast nog vele sponsoren om voor Kika een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te skeeleren. Het team gaat tevens voor een hoge klassering. Met de jeugdige mannen is het streven de 8e plaats met 625 km op te teller van vorig jaar te verbeteren.

Wilt u het team ook ondersteunen? Kijk op de website van het team


Het team dat de uitdaging aan gaat bestaat uit vlnr: Geurt Aalderink, Niels Langebeeke, Kees Langebeeke, Lars Langebeeke,
Nico van Bergeijk en Jari Rombouts. Links Kees van der Wal (Torsit), Rechts Annie Tukker-Borckink (TB Sporting)

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top