Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sportontmoeting in voorbereiding

Dinsdag 27 september 2011
Sportontmoeting in voorbereiding
Foto: De Tamarisk

BIDDINGHUIZEN - Het sportjaar is alweer voor driekwart voorbij, reden te meer voor de Stichting Sportpromotie Gemeente Dronten om de voorbereidingen van de sportontmoeting te starten. De sportontmoeting van de gemeente Dronten wordt gehouden in de Meerpaal in Dronten op vrijdag 20 januari 2012.

De Stichting Sportpromotie Gemeente Dronten telt vijf bestuursleden en een groep enthousiaste vrijwilligers. De bestuursleden zijn Hans Gootjes (voorzitter), Elien de Heij (secretaris), Ingrid Moonen (penningmeester), Jan Scheers (lid) en Richard Balk (lid). De bestuursleden en de overige vrijwilligers van de stichting gaan de gemaakte creatieve plannen de komende maanden concreet vorm geven.

Voor de Sportontmoeting is besloten tot de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sportvrijwilliger, sportcoach, sportploeg, jeugdsportploeg en sporttalent man én vrouw. "Als stichting hebben wij de promotie van de sport hoog in het vaandel staan. Door het splitsen van de categorie sporttalent proberen we de jeugd een extra stimulans en steuntje te geven door te gaan met hun sport en hun prestaties te waarderen", schrijft de stichting in een persbericht.

Aanmelden kandidaten
Begin oktober start de mogelijkheid tot aanmelden van kandidaten, verschijnen de richtlijnen en eisen voor de verschillende categorieën en start de promotiecampagne. Alle prestaties in de periode 1 december 2010 tot en met 30 november 2011 tellen mee. De aangemelde kandidaten zullen door een deskundige jury, afkomstig uit de drie kernen van de gemeente Dronten beoordeeld worden. Uit alle aangemelde kandidaten worden per categorie drie genomineerden gekozen. De jury wordt voorgezeten door de voorzitter van de Stichting Sportpromotie Gemeente Dronten, Hans Gootjes. Uiteindelijk wordt per categorie een winnaar gekozen.

Vrijwilliger gezocht
De stichting is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger uit Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen die op het gebied van grafische vormgeving en websiteontwikkeling zijn/haar bijdrage wil leveren. Dus bent of kent u een vrijwilliger met prachtige kwaliteiten die toe is aan een uitdaging in het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met de secretaris Elien de Heij, via eliendeheij@hotmail.com of 06-538 65 832 (ook voor andere vragen of opmerkingen). De gemeente Dronten is partner van Stichting Sportpromotie Gemeente Dronten.

Stichting Sportpromotie Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Sport
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top