Kafa Kafa
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Gooiseweg in beide richting afgesloten na ongeval

Woensdag 12 oktober 2011

BIDDINGHUIZEN - Een ernstig ongeval op de N305 Almere <> Dronten zorgde voor grote problemen voor verkeer in Flevoland.

Na een ongeval moest de rijbaan in beide richtingen tussen de aansluiting met de N302 richting Harderwijk en Biddinghuizen worden afgesloten.

Het ongeval gebeurde rond 09:00 uur vlak na de ochtendspits. Vijf personenauto's kwamen door een tot nog toe onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding. Het leek waarschijnlijk dat het regenachtige weer van invloed was op het ongeval. Volgens een woordvoerder van de politie Flevoland was er sprake van een behoorlijke puinhoop.

Verkeer liep in beide richtingen vast op de N305. Om de weggebruikers alsnog hun reis te laten vervolgen stelde de politie een zogenaamd verkeerscirculatieplan in werking. Dit hield in dat het verkeer om beurten de plaats van het ongeval kon passeren. Dit gebeurde onder strikte politiebegeleiding, aangezien hierbij in sommige gevallen een rood stoplicht genegeerd moet worden. Automobilsten die hierbij geflitst werden, hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele boetes. Een woordvoerder van de politie laat weten dat ten tijde van de rijbaanafsluitng alle boetes geseponeerd worden.

Een team van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kon rond 10:45 uur het onderzoek naar de toedracht van het ongeval afronden. Hierop kon de rijbaan in beide richtingen vrijgegeven worden.

Vanuit beide richtingen meldden weggebruikers vanuit de file dat de vertraging behoorlijk opliep. Rond 10:30 uur bedroeg de extra reistijd in sommige gevallen drie kwartier. Nadat de rijbaan vrijgegeven was, verdwenen de files in rap tempo.

VID.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.3 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet WK2018 Voetbalpoule BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top