Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Modeshow voor senioren weer een succes

Maandag 17 oktober 2011
Modeshow voor senioren weer een succes
Foto: De Meerpaal

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdag 14 oktober werd er in De Tweede Kamer in Biddinghuizen weer een modeshow georganiseerd voor senioren door De Meerpaal Welzijn.

Ruim twintig bezoekers kwamen de nieuwe mode voor dit najaar bekijken.

De modeshow is in het leven geroepen omdat Biddinghuizen geen modezaak kent waar senioren fatsoenlijk terecht kunnen. De ruimten in Het Koetshuis – met de Tweede Kamer voor de show, met de koffie, de kledingrekken en de Lippizaner als heerlijk ruim ‘pashokje’ – zijn al een aantal jaren een goede vervanging. Drie maal per jaar komt de firma H&A Mode langs met geschikte kleding in verschillende kleuren en maten.


De aanwezigen hebben zich laten verwennen en hebben goede indrukken opgedaan voor de komende wintermaanden. Er was weer veel te zien. Zoals nieuwe en oude motieven en materialen. Ook voor de heren was er kleding te vinden. Er was voldoende keus in de maten 38 t/m 56.

De volgende modeshow wordt gehouden in het voorjaar van 2012, op vrijdag 24 februari in De Tweede Kamer. De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma Everaers, Sociaal Cultureel Werker Senioren in Biddinghuizen, 0321 388 752 of 06 204 904 10.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Senioren
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top