Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Gunning beheer sportaccommodaties

Donderdag 20 oktober 2011

BIDDINGHUIZEN - Donkergroen BV gaat vanaf 2012 het beheer en onderhoud van de buitensportaccommodaties op zich nemen. Zij hebben de aanbesteding op het perceel buitensport gewonnen.

Van de vier partijen die een aanbieding hebben gedaan, waren zij degene die op de combinatie prijs/kwaliteit het beste scoorden.

Binnensport
Voor het beheer van de binnensportaccommodaties en de zwembaden heeft de huidige exploitant Optisport de opdracht gewonnen. Ook zij scoorden het beste op de prijs/kwaliteit verhouding.

Bezwaar
Aangezien er een wettelijke termijn van 15 dagen (Alcatel-termijn) in acht genomen moet worden om de afgewezen partijen de mogelijkheid te bieden bezwaar aan te tekenen, is deze uitslag echter nog onder voorbehoud.

Contractperiode
Als er geen bezwaar wordt ingediend, kunnen vanaf begin november beide partijen en de gemeente voorbereidingen treffen voor de start van de contractperiode op 1 januari 2012. Tot in ieder geval 1 januari 2017 zullen beiden op basis van heldere afspraken de accommodaties zo optimaal mogelijk exploiteren en onderhouden.

Dit betekent ook dat er ook voor de huidige medewerkers van Optisport in Dronten helderheid komt over hun toekomst. De medewerkers die werkzaam zijn in de buitensport worden overgenomen door Donkergroen BV. De mensen die werkzaam zijn in de sportzalen en zwembaden blijven bij Optisport BV in dienst.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Sport
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top