Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Rivièra Parc overgenomen door Oostappen Groep Vakantieparken

Vrijdag 6 januari 2012

BIDDINGHUIZEN - Camping Rivièra Parc is overgenomen door Oostappen Groep Vakantieparken. In de Oostappen Groep Vakantieparken is een geschikte kandidaat gevonden voor de verdere exploitatie en vernieuwingen van de camping aan het Veluwemeer.

Camping Rivièra Parc zal voortaan verder gaan onder de naam 'Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach'.

Camping Rivièra Parc ligt op een A-locatie en omhelst ruim 65 hectare, met op dit moment zo'n 1700 plaatsen. Het park ligt aan het Veluwemeer en beschikt over een ruime kilometer privéstrand. Daarnaast is er een jachthaven met 400 ligplaatsen en zijn er diverse voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad, binnenspeeltuinen en verschillende horecagelegenheden.


Op Rivièra Parc worden jaarlijks circa 200.000 overnachtingen gerealiseerd.

De plannen voor innovatie, thematisering en uitbreiding van het nieuwe 'Oostappen Vakantiepark Riviera Beach' zijn in volle gang. Zo worden er onder andere ruim 400 nieuwe verhuuraccommodaties geplaatst. Het zwembad zal een metamorfose ondergaan naar een subtropisch zwemparadijs. Daarbij worden er diverse wellness-faciliteiten gerealiseerd.

In 'oudhollandse' stijl waant de gast zich in het centrumgebouw straks midden in de 18e eeuws haven van een pittoresk vissersstadje. Ook wordt er een indoor golfbaan aangelegd. In totaal zal er de komende jaren zo'n 10 miljoen euro worden geïnvesteerd. Hiermee wordt tegelijk een impuls gegeven aan de werkgelegenheid en economische activiteiten in de regio.


Directeur en enig aandeelhouder van de Oostappen Groep Vakantieparken, dhr. P.P.J. Gillis, is trots op deze uitbreiding: "In deze economisch zware tijden is het voor ons een extra groot succes dat we ons aanbod met dit vakantiepark hebben kunnen uitbreiden. Problemen bestaan niet, alleen kansen! De afgelopen jaren is de omzet van Oostappen Groep Vakantieparken gegroeid met circa 50% en 2011 was ons beste jaar ooit. De aankoop van Rivièra Parc in Biddinghuizen past dan ook uitstekend binnen onze ingezette groei.

Daarnaast zijn we zeer content met de prachtige ligging aan het Veluwemeer en bij Walibi Holland en de vele mogelijkheden die Rivièra Parc biedt. Samen met de Rabobank, die het volste vertrouwen in onze plannen heeft, gaan we dan ook met veel enthousiasme aan de slag."

De heer H. Lenselink, huidig directeur van Rivièra Parc: 'De Oostappen Groep Vakantieparken is voor ons een betrouwbare en ambitieuze overnamepartij. Door deze overname zullen de investeringen gerealiseerd worden die Rivièra Parc ook verdiend. Wij zien met veel vertrouwen de verdere plannen van de Oostappen Groep tegemoet en zijn zeer tevreden. Rivièra Parc is en blijft de mooiste camping aan het Veluwemeer, waar veel vakantiegangers volop zullen blijven genieten van zon, zee en strand.'

De Oostappen Groep Vakantieparken is met deze aankoop uitgegroeid tot een groep van 11 vakantieparken, gelegen in Nederland en België. In totaal exploiteert de Oostappen Groep nu 23.500 bedden en 12.700 plaatsen, goed voor circa 42,5 miljoen omzet per jaar. De overname van Rivièra Parc past binnen de ingezette strategie van Oostappen Groep Vakantieparken. Daarin zijn een groei naar 15 parken en een omzet van ruim 52,5 miljoen per jaar binnen 4 jaar tijd vastgelegd.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top