Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Opwekking 2012 - 25 t/m 28 mei

Woensdag 1 februari 2012

BIDDINGHUIZEN - Van 25 t/m 28 mei 2012 organiseert Opwekking voor de 42e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie. Evenals de laatste jaren wordt de conferentie ook nu weer gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen - waaronder ruim 18.000 kampeerders - naar de polder. Aanmelden voor het kamperen en meewerken kan vanaf 1 februari 2012.

Programma
Het thema voor Opwekking 2012 is: 'Jezus zichtbaar - door jou.' Christenen hebben de opdracht om niet alleen met hun woorden, maar ook met hun daden Christus zichtbaar te maken in deze wereld. Door de hele Bijbel heen zien we dat God mensen oproept om liefde te betonen aan hen die zwak en arm zijn, en om zorg te dragen voor de weduwen en wezen. In het verlengde van het thema zal Richard Stearns, directeur van World Vision Amerika, tijdens de conferentie spreken.

Korting bij aanmelding voor 1 april
Voor degenen die tijdens de pinksterconferentie komen kamperen, geldt bij opgave voor 1 april het laagste tarief. Tot deze datum kunt u nog van de maximale korting voor vroege vogels gebruikmaken. Lees ook hoe u in aanmerking kunt komen om gratis deel te nemen aan de conferentie.

Kamperen
Opwekking 2012 vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi World. Naast het conferentieterrein is een aantal grote kampeervelden met ruimte voor duizenden kampeerders. Op het terrein worden sanitaire voorzieningen geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken. Helaas is er op de kampeervelden geen stroomvoorziening aanwezig.

Daggasten
Wanneer u als daggast komt, is het niet nodig dat u zich van tevoren aanmeldt. Er wordt geen entreegeld gevraagd. Als u met de auto komt, heeft u wel een parkeerkaart nodig die u ter plekke kunt kopen. In verband met de verkeersdrukte is het aan te bevelen om voor half tien 's ochtends te arriveren.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top