Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
PolderTEAK PolderTEAK

Spinning Marathon 2012

Maandag 12 maart 2012

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 21 april vindt in het Koethuis in Biddinghuizen een Spinning-RPM marathon plaats. De opbrengst van de marathon naar Team Saskia. Team Saskia gaat op 7 juni meedoen aan Alpe d'Huzes.

Om mee te maken hoe het voelt, om 6x de beroemde Alpe D’huez op te fietsen, kunnen de deelnemers aan de Spinning-RPM marathon 6 uur fietsen. Uiteraard kan er ook gekozen worden om bijvoorbeeld 1 of 2 uur mee te doen. Iedereen, ongeacht het niveau, kan mee doen. De marathon duurt van 11:00 tot 17:00.

De kosten zijn € 10,00 per fiets, per uur en inschrijven kan via http://www.bas4sas.nl.

De Spinning-RPM marathon vindt plaats op 21 april tijdens de BAS4SAS dag. Het doel van deze dag is aandacht te vragen- en geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. SAS staat voor Saskia Gootjes uit Dronten, dochter van BAS-Basketball speler Hans Gootjes. Zij overleed augustus 2011 op 16 jarige leeftijd aan een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.

Teamgenoten (BAS Heren 1) en bekenden van Hans Gootjes gaan op 7 juni Alpe d’huez beklimmen onder de naam Team Saskia.

Om zoveel mogelijk geld en aandacht te genereren organiseert BAS Basketball deze dag. De volledige opbrengst gaat KWF kankerbestrijding.

Behalve de Spinning-RPM Marathon staan er nog tal van activiteiten op het programma. Voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar worden er basketbal clinics georganiseerd door Henk Pieterse. Leuk voor zowel basketballers als voor niet-basketballers. BAS Heren 1 speelt aansluitend een benefiet wedstrijd tegen Oud-basketbal-internationals.

Maar er is meer. Voor de kinderen zijn er diverse spelletjes, Charly Luske en Danjil Tuhumena, bekend van The Voice of Holland komen een optreden verzorgen en vanaf 19:00 uur is er in samenwerking met Hedidarts een darttoernooi georganiseerd.

Als klap op de vuurpijl vindt er een spectaculaire veiling plaats. Met onder andere kaarten voor het uitverkochte Lowlands, Business Seats voor Heerenveen – Twente, een gesigneerd schaatspak van de BAMploeg, een retourtje Parijs met NS HiSpeed, een Gesigneerd shirt van Leontien van Moorsel en nog veel andere items.

Meer informatie is te vinden op http://www.bas4sas.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top