Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Recordvoorstelling Altobi

Donderdag 5 april 2012
Recordvoorstelling Altobi
Foto: Altobi

BIDDINGHUIZEN - Een onwaarschijnlijk aantal bezoekers tijdens de jaarlijkse toneeluitvoering van Biddinghuizer Toneelvereniging ALTOBi. Afgelopen weekend kwamen bijna 300 mensen naar De Voorhof om te genieten van het blijspel "Sjongejongejonge..", een nieuw record.

Het stuk, geregisseerd door Sien Schmidt-De Vries, zat boordevol verrassingen. Hoofdpersonage Bertus Zoutewater veranderde in een kleine man en werd vervolgens plots kaal. Dit alles dankzij de klungelige 'uitvindinkjes' van de verlopen goochelaar Mister Amadini. Diezelfde Amadini 'veranderde' ook in baby, wat voor de nodige oe's en ah's uit de zaal zorgde. De rol van Kleine Amadini was namelijk een fantastisch debuut van de pasgeboren Adam Groeneweg. Nog voordat het publiek van deze schattige verschijning was bijgekomen, werden zij opgeschikt door een losgeslagen aap die de zaal in sprong. Kortom, een sensationele show die alle aanwezigen nog lang bij zal blijven.


Schitterend decor
De beleving voor het publiek werd extra aangedikt door het fantastische decor. Cees Lether B.V. zorgde voor adembenemende reacties met een authentieke Amsterdamse kroeg van dertig jaar terug, inclusief bar met tap. De aankleding van de kroeg was ook prachtig te noemen. De vereniging is niet vies van details. Alle magazines, kranten en zelfs geldbiljetten waren opnieuw gedrukt om een perfecte jaren '80 sfeer te creëren. De voorstelling was goed te volgen voor de volle zalen van de Voorhof dankzij de, door de vereniging zelf nieuw aangeschafte, lichtinstallatie. Hierdoor sprongen de goed verzorgde kleding en grime er absoluut uit.


Toekomst
De leden van de toneelvereniging waren erg te spreken over het eigen optreden en de reacties van de toeschouwers. Graag zouden zij er nog een aantal shows aan vastplakken, maar helaas houdt het voor dit seizoen na twee opvoeringen al weer op. In september begint de vereniging aan een nieuw stuk, waarmee zij het optreden van afgelopen weekend willen overtreffen. Met '50 jaar Biddinghuizen' in het vooruitzicht willen zij absoluut gaan knallen volgend jaar. Sinds enkele weken is de vereniging ook op het internet te vinden: http://www.altobi.nl Hier kunt u lid worden of aanmelden als donateur.

Toneelvereniging Altobi
nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Kerkcentrum De Voorhof
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • -1.4 °C
  • 0.0 mm
  • 6.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top