Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Recordvoorstelling Altobi

Donderdag 5 april 2012
Recordvoorstelling Altobi
Foto: Altobi

BIDDINGHUIZEN - Een onwaarschijnlijk aantal bezoekers tijdens de jaarlijkse toneeluitvoering van Biddinghuizer Toneelvereniging ALTOBi. Afgelopen weekend kwamen bijna 300 mensen naar De Voorhof om te genieten van het blijspel "Sjongejongejonge..", een nieuw record.

Het stuk, geregisseerd door Sien Schmidt-De Vries, zat boordevol verrassingen. Hoofdpersonage Bertus Zoutewater veranderde in een kleine man en werd vervolgens plots kaal. Dit alles dankzij de klungelige 'uitvindinkjes' van de verlopen goochelaar Mister Amadini. Diezelfde Amadini 'veranderde' ook in baby, wat voor de nodige oe's en ah's uit de zaal zorgde. De rol van Kleine Amadini was namelijk een fantastisch debuut van de pasgeboren Adam Groeneweg. Nog voordat het publiek van deze schattige verschijning was bijgekomen, werden zij opgeschikt door een losgeslagen aap die de zaal in sprong. Kortom, een sensationele show die alle aanwezigen nog lang bij zal blijven.


Schitterend decor
De beleving voor het publiek werd extra aangedikt door het fantastische decor. Cees Lether B.V. zorgde voor adembenemende reacties met een authentieke Amsterdamse kroeg van dertig jaar terug, inclusief bar met tap. De aankleding van de kroeg was ook prachtig te noemen. De vereniging is niet vies van details. Alle magazines, kranten en zelfs geldbiljetten waren opnieuw gedrukt om een perfecte jaren '80 sfeer te creëren. De voorstelling was goed te volgen voor de volle zalen van de Voorhof dankzij de, door de vereniging zelf nieuw aangeschafte, lichtinstallatie. Hierdoor sprongen de goed verzorgde kleding en grime er absoluut uit.


Toekomst
De leden van de toneelvereniging waren erg te spreken over het eigen optreden en de reacties van de toeschouwers. Graag zouden zij er nog een aantal shows aan vastplakken, maar helaas houdt het voor dit seizoen na twee opvoeringen al weer op. In september begint de vereniging aan een nieuw stuk, waarmee zij het optreden van afgelopen weekend willen overtreffen. Met '50 jaar Biddinghuizen' in het vooruitzicht willen zij absoluut gaan knallen volgend jaar. Sinds enkele weken is de vereniging ook op het internet te vinden: http://www.altobi.nl Hier kunt u lid worden of aanmelden als donateur.

Toneelvereniging Altobinieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.7 °C
  • 1.0 mm
  • 17.9 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • Verjaardag Koningin MáximaVerjaardag Koningin Máxima
Vlag met oranje wimpel

Op Koningsdag en op bepaalde verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis wordt de vlag uitgestoken met oranje wimpel. Bij alle andere gelegenheden wordt de vlag zonder oranje wimpel gevoerd.
Lees meer ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top