Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Vacansoleil 4 Challenge toertocht

Zaterdag 7 april 2012

BIDDINGHUIZEN - Een bergetappe door de polder: het kan echt. Nou ja, bijna dan. Op 26 mei organiseren Stichting Die Berg Komt Er en Vacansoleil 4 Challenge een toertocht langs de locaties van drie virtuele bergen. Start en finish in Biddinghuizen, verschillende afstanden mogelijk (60,90,120 of 160km).

De lange versie voert je langs drie potentiële locaties voor De Nederlandse Berg: in de polder bij Biddinghuizen, in het Markermeer en in het IJsselmeer.

Verschillende topwielrenners en schaatsers hebben hun deelname toegezegd: zo zullen renners van de drie Nederlandse profploegen aan de start staan en doen er olympische kampioenen mee. Verder zal er een grote afvaardiging zijn van professionals die dagelijks meewerken aan de bouw van een berg in Nederland.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderzoek naar de haalbaarheid van een berg in de polder. Met jouw deelname steun je het innovatie, duurzaamheid en sport - zodat er over een aantal jaar een echte bergetappe in de polder kan worden georganiseerd.


Start & Finish: Biddinghuizen - Flevonice
Datum: 26 mei 2012
Tijden: Vanaf 08:30 uur
Inschrijven: inschrijfformulier

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Wielersport
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top