Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb

Yuri van Gelder en Charly Luske bij BAS 4 SAS

Zondag 8 april 2012
Yuri van Gelder en Charly Luske bij BAS 4 SAS
Foto: BAS Basketbal - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - 21 april – Hopelijk staat het al in uw agenda, de BAS4SAS dag in Het Koetshuis te Biddinghuizen. Vanaf 10.00 uur begint deze dag met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF en dan specifiek voor de twee teams die in juni de Alpd’huzes gaan beklimmen.

Om 10.00 zal de clinic beginnen van Yuri van Gelder. Natuurlijk komt Yuri ook een demonstratie geven aan de ringen. Daarna zal er weer een klein groepje een clinic krijgen op diverse onderdelen.

Via de gymnastiekverenigingen zal er meer informatie verstrekt worden.Deelname aan de clinic wordt via de gymnastiek geregeld. Maar kijken naar “The Lord of the Rings” is natuurlijk voor iedereen toegankelijk.

Niet alleen turnen maar ook een Basketbal clinic behoort tot een van de activiteiten van deze dag. Ervaring is niet verplicht, het is voor iedereen tot en met 16 jaar.

Kijk voor meer informatie en opgeven op http://www.bas4sas.nl

Kinderspelletjes
Ook voor de kinderen die niet komen fietsen, basketballen of turnen is gedacht. Vanaf 11.00 uur zijn er diverse spelletjes die samen met Het Speelkwartier (http://www.speelkwartier.eu) zijn geregeld. Springkussen, schminken, skelters, darten, spijkerbroekhangen en ga zo maar door. Koop een stempelkaart en je mag zelf kiezen wat je wil gaan doen. Vele prijzen zijn te winnen, aangeboden door oa Snackbar Twins.

Optreden van Charly Luske
Wie heeft er niet gekeken naar The Voice of Holland, helaas lag Charly Luske in de halve finale uit. Maar zijn optreden als Judas in “The Passion” was ook erg bijzonder. Hij komt deze dag om ongeveer 17.15 optreden in Het Koetshuis. Hij zal natuurlijk zijn nieuwe single “Nobody’s Guy” ten gehore brengen. De entree is gratis, maar kom op tijd. Vol = vol

Bij de ingang wordt wel een bijdrage gevraagd voor het goede doel.

Overige activiteiten
De hele dag door wordt er een verloting gehouden, is er een RPM-marthon en kunt u een poging doen om zo snel mogelijk drie bochten van de Alpd’huzes te beklimmen via een digitaal parcours. ’s Avonds vinden er ook nog activiteiten plaats zoals de basketbal-wedstrijd tussen de heren van BAS en Oud-internationals. Natuurlijk nog het darttoernooi geregeld door BAS Voetbal en Hedidarts.

Kortom een dagje vol met activiteiten voor iedereen wat leuks. Komt u ook!?

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top