Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Verf clubgebouw Osbornegroep

Zondag 6 mei 2012
Verf clubgebouw Osbornegroep
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - De bouw van het clubhuis gaat vlot en straks is de buitenkant klaar maar dan moet de binnenkant nog een kleurtje krijgen. Daarom gaan de scouts deze zomer aan de slag om het clubhuis een kleurrijke verfbeurt te geven. Uw hulp hebben ze hard nodig.

Wat te doen?
In het voorjaar maken veel mensen plannen om hun huis te verven. Heeft u vrienden, familie of kennissen die van plan zijn te gaan schilderen, zorg dan dat ze verf van Flexa kopen. Bij aanschaf van de Flexa-verf wordt namelijk tot en met 31 oktober 2012 een actiecode verstrekt die u kunt doneren aan de scouting. Zo’n actiecode staat voor 1 blik muurverf voor binnen.

De Osbornegroep heeft een profiel op kleurjeclub.nl waarop staat hoeveel actiecodes (en dus blikken verf) er nodig zijn om het clubhuis te verven.

Als er voldoende actiecodes zijn verzameld, gaan ze het clubhuis verven met alle gratis blikken verf. Laat daarom zoveel mogelijk mensen in uw omgeving weten dat de Osbornegroep meedoet aan deze actie, zodat ze zoveel mogelijk actiecodes verzamelen.

Het profiel vind je op hier

Hoe werkt de actie?
In 2011 is Flexa van start gegaan met de Let’s Colour ‘Kleur een clubhuis’ campagne, waarbij clubs online muurverf konden sparen voor hun club. Het werkte zo: koop een blik voor thuis, en doneer een blik aan een club. Op deze manier wil Flexa clubs stimuleren om het binnen schilderwerk aan te pakken en daarbij vooral voor kleur te kiezen. Dit was een enorm succes mede dankzij de inzet van de clubleden, want bijna 800 clubs hebben verf besteld. In totaal is 18.000 liter verf richting de clubhuizen gegaan. Deze actie is dit jaar weer van start gegaan onder de naam ‘Kleur je club’, wat voor de Osbornegroep dus de mogelijkheid biedt om mee te doen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.4 °C
  • 0.0 mm
  • 22.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top