Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Joy 4 Life Joy 4 Life
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Finales voor BAS-turnsters

Woensdag 16 mei 2012
Finales voor BAS-turnsters
Foto: BAS Gymnastiek

BIDDINGHUIZEN - In ‘t Harde vonden afgelopen zaterdag de regiofinales plaats voor de turnsters in de 6de divisie. Andorra van der Geest en Annemiek Stuifzand hadden zich heel knap voor deze finale weten te plaatsen.

Andorra turnde een prima wedstrijd. Als één van de weinigen wist ze op de balk te blijven en ook op de brug was ze erg goed. Ze eindigde op een uitstekende 6de plaats.

Annemiek presteerde naar vermogen. Op de balk verloor ze wat punten, maar met een goede sprong en brugoefening wist ze weer wat in te halen. In een zeer sterk en groot deelnemersveld eindigde ze op een nette 27ste plaats.

4de divisie
In de 4de divisie werden eveneens afgelopen zaterdag de districtsfinales geturnd in Hellendoorn.

Nienke Sijtsma (instap, niv. 10) turnde voor het eerst zo’n grote finale. Ze was dan ook behoorlijk zenuwachtig. Een val van de balk bracht haar op een achterstand die ze niet meer in kon halen, maar ze turnde gelukkig heel goed de rest van de wedstrijd uit. Ze eindigde op een 31ste plaats.

Ellis Grin (pupil 2, niv. 8) kon zeer tevreden terugkijken op een geslaagde wedstrijd. Al haar onderdelen lukten dit keer, vooral de balkoefening was erg goed. Ze eindigde op een keurige 25ste plaats.

Bij de senioren had Justa Schouten zich weten te plaatsen voor deze finale. Ook Justa turnde een uitstekende wedstrijd. Jammer van het foutje op de balk, dit kostte haar veel punten.

Met een mooie brugoefening wist ze nog veel goed temaken. Haar 20ste plaats was dan ook een prima resultaat.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top