Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Succesvolle Scouting Fundays

Maandag 11 juni 2012
Succesvolle Scouting Fundays
Foto: Walibi Holland

BIDDINGHUIZEN - De Scouting Fundays 2012, de tiende editie van hét Scoutingevenement van Nederland, op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni was een daverend succes.

Volgens de organisatie is het evenement rustig en gemoedelijk verlopen. Scouts uit heel Nederland reisden af naar Biddinghuizen voor drie dagen Fun. In totaal zijn er 1700 dagtickets verkocht voor Walibi Holland en er bleven 2700 Scouts overnachten.


Zaterdagmiddag werden vijf Fundays vrijwilligers van het eerste uur tijdens de lunch in het zonnetje gezet. Adjunct directeur Fedde Boersma van Scouting Nederland reikte hen het bronzen waarderingsteken uit. Danny Vedder, Steven Pruijs, Petra ter Voert, Marcel Olde Hanter en Paulien Scholtens waren overdonderd maar erg blij met deze eer.


Hoogtepunt van de Fundays was het samen kijken van de EK-wedstrijd Nederland tegen Denemarken. Een paar honderd Scouts kwamen gehuld in oranje de wedstrijd bekijken in de feesttent. Het verlies van ons elftal was snel vergeten met optredens van de bekende DJ’s Domien Verschuren en Tjitse Leemhuis (The Hilversum House Maffia, 3FM), Circle J en het optreden van de Bazzooka’s.


De DJ’s genoten volop van de avond. Domien liet op twitter weten: ‘Wat was DIT te gek!! Scouting Fundays, dank je wel!’ Ook de andere artiesten hebben onderling actief met elkaar getweet over de ontzettend goede sfeer die er in de tent was. Zondag keerde de feestgangers weer voldaan naar huis.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.3 °C
  • 0.0 mm
  • 22.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top