Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

CDA Dronten bezoekt boulevard Biddinghuizen

Zondag 8 juli 2012
CDA Dronten bezoekt boulevard Biddinghuizen
Foto: CDA Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De fractie van het CDA Dronten was voor een regulier fractie overleg te gast in "de Voorhof" te Biddinghuizen. Tijdens dit overleg, waarin de eerste aanzet werd gegeven voor de komende gemeenteraads verkiezingen in 2014, was er tijd ingeruimd om een bezoek te brengen aan de nieuwe Boulevard van Biddinghuizen.

De CDA raadsleden en wethouder waren zeer onder indruk van de nieuwe Boulevard. Het is bijzonder mooie plek geworden was de algemene mening. Wethouder Engelvaart(CDA) werd door diverse wandelaars gecomplimenteerd met het resultaat. Hij vertelde dat de Boulevard 15 september op feestelijke wijze officieel wordt geopend.


De passanten die met hun boot aan de Boulevard lagen waren enthousiast met de mooie aanleg plek en spraken hun waardering uit over de nieuw aangelegde Boulevard.


CDA fractie nam in deze kring ook afscheid van de vertrokken wethouder Erik Langeweg en hete de beoogd opvolger Jan de Graaf welkom, de avond werd uiteindelijk afgesloten door een door " de Voorhof " uitstekend verzorgd buffet.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top