Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa

Grand Prix Dorhout Mees 2012

Dinsdag 10 juli 2012

BIDDINGHUIZEN - Van donderdag 19 juli t/m zondag 22 juli 2012 organiseert Dorhout Mees voor de derde keer op rij het Dorhout Mees Grand Prix – Masters of Clays Tournament in Biddinghuizen.

De nationale én internationale belangstelling voor het schietevenement is zo groot dat de organisatie het programma speciaal heeft aangepast.

De Grand Prix
Het toernooi zal beginnen met twee trainingsdagen op donderdag 19 juli en vrijdag 20 juli, gevolgd door twee wedstrijddagen op zaterdag 21 juli en zondag 22 juli. Er wordt in vijf categorieën, over een jachtparcours van 200 duiven, gestreden om diverse prijzen.

Het parcours wordt opgebouwd door Frank Hasekamp, die binnen Europa geldt als de absolute top op het gebied van parcours – opbouw. Naast de vaste posten zal dit jaar een zestigtal extra kleiduifmachines in het parcours worden gebruikt om een uitdagend en spectaculair parcours neer te zetten.

Internationale deelnemers
Dat het dé grote prijs van Nederland betreft blijkt uit het grote internationale deelnemersveld met gerenommeerde topschutters uit onder andere België, Duitsland, Engeland, Italië en Denemarken.

Ondanks een verdubbeling van de baancapaciteit zijn de inschrijvingen in een vroeg stadium al stopgezet .

De winnaars van de vorige edities waren Tony Manvell en Ben Husthwaite, beide afkomstig uit Engeland.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top