Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Tien innovaties genomineerd voor bronzen sikkel

Vrijdag 24 augustus 2012
Tien innovaties genomineerd voor bronzen sikkel
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op AgroTechniek Holland 2012, het grote agro-evenement in Biddinghuizen, lanceren ruim 250 fabrikanten, importeurs en dealers talrijke primeurs op het gebied van trekkers, machines, apparatuur, melktechniek en stalinrichting. De meest opvallende noviteit wordt bekroond met de Bronzen Sikkel, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend.

Alle deelnemers konden met hun innovaties meedingen naar deze noviteitenprijs. Een vakjury bekeek 102 inzendingen en beoordeelde in welke mate ze vernieuwend en onderscheidend zijn voor de toekomst van de agrarische sector. Dit leverde tien nominaties op.

Op de eerste beursdag, woensdag 5 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden de winnaar wordt van de Bronzen Sikkel 2012.

“De innovaties bestrijken een breed terrein en zijn interessant voor zowel boeren als loonwerkers. Naast een breed scala aan primeurs voor akkerbouwers zijn er opvallend veel innovaties gericht op melkveehouders.”

De vakjuryleden zijn Gertjan Zevenbergen AgriMedia / Landbouwmechanisatie en Veehouderij Techniek), Frits Huiden (Reed Business/TREKKER en Boerderij), Toon van der Stok (CUMELA/Grondig), Robert Ellenkamp (Agrio/AgraPower) en Han Reindsen (LTO/Nieuwe Oogst).

Alles wat boeren boeit
AgroTechniek Holland is een totaalevenement dat ‘alles biedt wat boeren en loonwerkers boeit’, waaronder trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting maar ook onderdelen, ICT en dienstverlening én demonstraties. De beurs is van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september dagelijks open van 10 tot 18 uur in Biddinghuizen. De ruime parkeergelegenheid, met 15.000 plaatsen, is gratis. Actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.2 °C
  • 0.0 mm
  • 16.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top