Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

BAS verslaat Dronten in oefenduels

Maandag 10 september 2012
BAS verslaat Dronten in oefenduels
Foto: BAS Badminton

BIDDINGHUIZEN - De seniorenteams van BAS Badminton hebben afgelopen zondag een oefenwedstrijd tegen BC Dronten gespeeld, als voorbereiding op het seizoen dat volgende week van start gaat. Beide teams uit Dronten komen dit seizoen in de eerste klasse uit.

In het eerste team van BAS zijn Michael Brugman, Mariska Westerhof en speler/trainer Rinske Deriga ingestroomd. Het team bestaat verder uit Rik Verstappen, George Luiken en de van een knieblessure herstelde Sabrina Tegelaers.

Het team komt het aanstaande seizoen uit in de hoofdklasse en was aan haar stand verplicht om van de eersteklasser te winnen. Ondanks de stevige tegenstand van Dronten lukte dit, en werd een duidelijke 8-0 overwinning behaald.

De formatie van het tweede team van BAS is bijna volledig nieuw, en samengevoegd uit spelers uit team 1 (Alwin Goudzwaard), team 2 (Paul van Ginkel, Kim van Brussel) en team 3 (Emiel van Bussel, Angela Brugman en Sandra Wubs).

Het team speelt het aanstaande seizoen in de derde klasse, en zou dus een stevige graadmeter tegen de eersteklasser uit Dronten krijgen.

Na veel gelijkopgaande wedstrijden werd echter een knappe 5-3 overwinning behaald.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de nieuwe clubshirts en de nieuwe shirtsponsor (badmintongear.nl) geïntroduceerd.

Volgende week zal duidelijk worden in hoeverre de teams klaar zijn voor de nieuwe competitie. Op zondagmiddag spelen beide teams thuis om 12 uur. Support is welkom.

Programma 16-9:
BAS 1 - BAN Hoogland 1
BAS 2 - Zeewally 1

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Badminton
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top