Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Jaap Stam heeft vroeger bij BAS gevoetbald

Donderdag 20 september 2012
Jaap Stam heeft vroeger bij BAS gevoetbald
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Vanaf komende maandag gaat bij RTL 7 het programma “Leven als een Prof” weer van start. Een onderdeel in de uitzending is het oplossen van een probleem bij een amateurclub door Harry Vermeegen en Jaap Stam. In de afgelopen week werd er contact gezocht met BAS Voetbal uit Biddinghuizen of de vereniging mee wilde werken aan het programma.

De vereniging wilde dit en er werd een opzet doorgegeven voor het item waaraan BAS Voetbal meewerkt, naast de club werd er ook contact gezocht met bakkerij Tietema en met PPP in Dronten voor het leveren van een bord. Woensdag 19 september was de opnamedag in Biddinghuizen.


“Ik heb hier vroeger wel gevoetbald,” vertelde jaap Stam, “toen ik bij DOS Kampen speelde en onze velden afgekeurd waren in de winter, kon er bij BAS altijd gevoetbald worden, ze hebben hier goede velden. Ik heb hier diverse oefenwedstrijden gespeeld.”


Het item wat gefilmd moest worden werd in scene gezet. Twee spelers, Leon Ceelen en Stefan Tolhoek, gaven bij Harry en Jaap aan dat er een probleem is, namelijk geen sponsor langs de lijn.


Harry en Jaap trokken het dorp in en vonden gehoor bij bakkerij Tietema, waar Koene Tietema van harte instemde met het sponsoridee van Harry en Jaap. Even mochten er zelfs geen klanten de winkel in, eerst de opname.


Vervolgens werd er door Harry en Jaap samen een mooi reclamebord geschilderd “Ta ta, uw bakker heet Tietema”. Spelers blij, Harry en Jaap blij. Met het bekende “Haast!” van Jaap Stam werd het geheel afgerond.


Het bord zal een mooie plek krijgen langs de lijn bij BAS Voetbal. De uitzending van de aflevering van Leven als een Prof waar BAS Voetbal in zit is waarschijnlijk op 8 oktober aanstaande.nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.6 °C
  • 10.6 mm
  • 12.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top