Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

SieMatic Stylist is uitkomst voor veel keukenkopers

Dinsdag 2 oktober 2012
SieMatic Stylist is uitkomst voor veel keukenkopers
Foto: SieMatic

BIDDINGHUIZEN - De economie en het inzakken van de huizenmarkt reduceren de vraag naar keukens. Veel keukenaanbieders blijven klanten lokken met aanbiedingen, maar dat maakt de markt niet groter.

Er zijn echter nog altijd consumenten die een keuken willen aanschaffen en daarbij meer kijken naar design, comfort en kwaliteit dan naar aanbiedingen.

Ze willen een perfecte keuken die precies past bij hun huis maar ook bij hun stijl van leven.

Speciaal opgeleide interieuradviseurs
Nederland telt een aantal zelfstandig werkende interieuradviseurs, woonstylisten en binnenhuisarchitecten die zich hebben verenigd in de beroepsvereniging CRISP. Ook Francisca Broekhuis, interieurontwerpster en styliste van Broekhuis Styling gevestigd in Biddinghuizen, is bij CRISP aangesloten. Zij is dit jaar bij de SieMatic Keukenacademie opgeleid tot SieMatic Stylist.


In totaal zijn er in Nederland bijna 40 gecertificeerde SieMatic Stylisten. Om SieMatic Stylist te blijven, moeten ze aan hoge kwaliteitscriteria voldoen. Zij adviseren keukenkopers en begeleiden hen tijdens het gehele oriëntatie- en aanschaftraject. De SieMatic Stylist bekijkt de keuken vanuit de stijl van het totale interieur, als volledige ruimte, dus inclusief wanden, vloeren, verlichting, stoffering en toegevoegde meubelen.

Schetsend meedenken met de klant
Juist dat meedenken met de klant, die de keuken ook ziet als een van de ruimtes in huis, blijkt in een behoefte te voorzien. De SieMatic Stylist begint met een kennismakingsgesprek bij de klant thuis. Er wordt gesproken over wensen en mogelijkheden, die de SieMatic Stylist meteen kan uitschetsen, zodat er letterlijk een goed beeld ontstaat van de gewenste invulling van de keukenruimte.


De SieMatic Stylist heeft een grote kennis op het gebied van interieurproducten en kan met mood boards, foto's en materiaalstalen het advies structureren en ondersteunen. Dit bepaart de klant zeer veel tijd. Bovendien geeft de SieMatic Stylist de zekerheid dat er een stijlvol resultaat ontstaat, in harmonie met de overige inrichting van de woning.

Grote toegevoegde waarde
Desgewenst gaat de Francisca Broekhuis mee naar de showroom om keukens te bekijken, maar de zij verkoopt geen keukens. De SieMatic adviseur en de SieMatic Stylist werken samen. Als de klant weinig tijd heeft, kan de SieMatic Stylist alles verder uitzoeken en begeleiden. Met de prettige zekerheid dat aan alles wordt gedacht dat de klant zou kunnen vergeten. Dat scheelt niet alleen tijd maar ook zorgen. De klant wint meer dan wat de SieMatic Stylist kost.

Meer informatie over de SieMatic Stylist vindt u op: http://www.siematic-stylist.nl of http://www.broekhuisstyling.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 31.7 °C
  • 0.0 mm
  • 22.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top