Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Programma Startdag Senioren

Vrijdag 5 oktober 2012
Programma Startdag Senioren
Foto: De Meerpaal - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het programma voor de Startdag voor 55 plussers in Biddinghuizen is bekend. Op vrijdag 12 oktober is er in Het Koetshuis niet alleen een informatiemarkt, maar ook een expositie, diverse spelletjes en een gezamenlijke maaltijd.

Iedereen kan kennis maken met verschillende wekelijkse activiteiten zoals: Jeu de boules, Soos ‘De Binding’, Biljarten en Creadon. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over diverse andere bezigheden voor 55 plussers die De Meerpaal organiseert.

Bij de Senioren ComputerClub Biddinghuizen (SCCB) is er een doorlopende presentatie van de workshops en lessen die dit seizoen beschikbaar zijn.

Spelletjes
Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom in De Tweede Kamer van Het Koetshuis om u te laten informeren. In de Lippizaner zaal is tot 15.00 uur een doorlopende expositie van Creadon en de groep Tekenen en Schilderen. Wie zelf ook creatief wil zijn, kan hier ook informatie krijgen.

De Startdag is er ook om elkaar te ontmoeten en samen spelletjes doen. Vanaf 11.00 uur ligt de koersbalmat klaar om te koersballen en om 13.30 uur kunt u klaverjassen, sjoelen, rummikub spelen of dammen. Om 14.00 uur start de bingo.

Gezamenlijk eten
De koffie staat klaar vanaf 10.30 uur, waarna om 11.00 uur alle activiteiten beginnen. Tegen een kleine vergoeding kunt u mee lunchen. Aan het einde van de middag is er om 17.00 uur een gezamenlijke maaltijd, de kosten hiervoor bedragen € 3,50. Om 18.30 uur wordt deze Startdag afgesloten.

Aanmelden voor de maaltijd is mogelijk vanaf vrijdag 5 oktober bij De Meerpaal Welzijn op nummer: 0321 388 752, bij Lissa de Vries – stagiaire en bij Elma Everaers 06 204 904 10.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma Everaers, afdeling Welzijn, telefoonnummer: 0321 388 752.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Senioren
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top