Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Dorhout Mees en Hemker & Bekking bundelen krachten

Maandag 8 oktober 2012
Dorhout Mees en Hemker & Bekking bundelen krachten
Foto: Dorhout Mees - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Dorhout Mees en Hemker & Bekking intensiveren de samenwerking. Door de kennis en expertise van beide organisaties te bundelen kan er een uitgebreider assortiment en grotere service worden aangeboden aan een bredere klantenkring.

Op 1 oktober 2012 is er voor de jacht- en wapenwinkel op het complex van Dorhout Mees een samenwerkingsovereenkomst getekend door beide partijen. Hemker & Bekking zal de verkoop van jachtaccessoires en jacht- en outdoor kleding voor haar rekening nemen terwijl Dorhout Mees zich kan richten op de verkoop van jachtwapens, wapentoebehoren en munitie. De samenwerking past in de visie van Dorhout Mees om zich te concentreren op haar kernactiviteiten en haar positie in de vrijetijdsmarkt te verbeteren door een duidelijke focus aan te brengen in haar bedrijfsvoering.

“Wij zijn blij met de samenwerking en onze uitbreiding in deze regio” aldus Michaël Bolle van Hemker & Bekking. “Met name de vele mogelijkheden op deze unieke, centrale locatie midden in Nederland zal onze klantenkring zeker aanspreken.”

Bert Ketelaar van Dorhout Mees zegt hierover “In Hemker & Bekking hebben wij een partner gevonden die onze visie met betrekking tot dienstverlening en kwaliteit onderschrijft en ook een bijdrage kan leveren in de verdere ontwikkeling van onze winkel. Voor Dorhout Mees is de keuze duidelijk: meer focus als basis voor een verbeterde bedrijfsvoering en groei!”

Over Dorhout Mees - Dorhout Mees Golf en Adventure Park is een recreatiebedrijf die zich in de vrijetijdsbranche richt op zowel de individuele gast als ook het bedrijfsleven.

Met een hotel, diverse restaurants, vergaderzalen en congrescentrum kunnen vergaderingen en meerdaagse trainingen gecombineerd worden met een keur aan sportieve ontspanningsmogelijkheden. Het park beschikt over een adventure - en survivalterrein, diverse schietbanen en een 54 holes golfresort. Lees meer: http://www.dorhoutmees.nl

Over Hemker&Bekking - Hemker & Bekking BV is een winkelbedrijf die zich al meer dan 20 jaar met outdoorkleding (wandel-) schioenen, rubberlaarzen, verrekijkers en accessoires richt op ‘buitenmensen’, jagers en liefhebbers van jachthonden, wandelaars en alle andere mensen die gewoon graag in de natuur verblijven. Een winkelbedrijf met een herkenbare eigen stijl en een assortiment die bestaat uit bekende en gerenommeerde merken. Het bedrijf heeft ondermeer filialen in Twello, Beek en Donk, Herwijnen en Steenwijk en beschikt over een sterke webwinkel. Lees meer: http://www.hemker-bekking.nl


Michaël Bolle (l) en Bert Ketelaar bezegelen samenwerking in Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.2 °C
  • 0.0 mm
  • 11.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top