0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Veilig en Vitamines tijdens Wintercheckdag SRT

Woensdag 24 oktober 2012
Veilig en Vitamines tijdens Wintercheckdag SRT
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wat Veiligheid en Vitamines met elkaar te maken hebben? Zo op het eerste gezicht helemaal niets, of je moet wel heel ver zoeken, toch gaan de beide V’s goed samen in Biddinghuizen.

Op zaterdag 3 november opent SRT Biddinghuizen weer haar deuren voor de gratis wintercheckdag. Kom dus langs op zaterdag 3 november en laat uw auto controleren op essentiële punten zoals o.a.; remmen, vloeistoffen, banden, verlichting en ruitenwissers.

U hoeft geen afspraak te maken. Terwijl u wacht kunt genieten van heerlijke kop koffie of een kom lekkere erwtensoep. Voor de kinderen is er een springkussen.

Anders dan andere jaren kunt u nu ook genieten van de producten van Fruithandel van Beek. Teun en Willeke willen u tijdens deze dag graag te woord staan over de mogelijkheden van diversen december geschenken, ook kunt u deze dag bij hen terecht voor uw fruitaankoop.

Dus op zaterdag 3 november van 9:00 tot 14:00 uur heten de teams van SRT Biddinghuizen en Fruithandel van Beek u graag van harte welkom.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top