Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Loopgroep Biddinghuizen in nieuwe loopbroeken

Maandag 3 december 2012
Loopgroep Biddinghuizen in nieuwe loopbroeken
Foto: Loopgroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Stichting loopgroep Biddinghuizen houdt zich al bijna 30 jaar bezig met de loopsport. Hardlopen in de buitenlucht kan onder bijna alle weersomstandigheden. Hardlopen is een ideale manier om conditie op te bouwen of op peil te houden. Het buiten zijn geeft iets extra’s dat vele sporten niet kunnen bieden.

Het maakt je hoofd “leeg” en geeft nieuwe energie. Hardlopen is ook een relatief goedkope sport. Zeker bij Loopgroep Biddinghuizen. Onlangs zijn alle lopers en loopsters in een nieuwe loopbroek gestoken. Dit werd mogelijk gemaakt door Restaurant Bodrum uit Biddinghuizen. De belettering werd bekostigd door Shimano.


Voor mensen die de loopgroep nog niet kennen is het de moeite waard te komen kennismaken. Kom gerust vrijblijvend één of meer trainingen meemaken bij de loopgroep. Je zult al gauw merken dat plezier in lopen het belangrijkste is voor de lopers en loopsters van de loopgroep.

De dinsdagavond trainingen zijn geschikt voor iedereen. Dus ervaren en niet ervaren lopers en loopsters kunnen voldoende uit de trainingen halen voor de opbouw van hun conditie. Na een warming-up gaat men met elkaar naar het industrieterrein om een gevarieerde tempo training te doen. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van een opgeleide trainer of trainster.

De trainingen duren ruim een uur. Als je nog nooit aan hardlopen hebt gedaan, maar toch wilt beginnen dan biedt de loopgroep een schema op maat aan: een programma waarbij je wandelen en hardlopen afwisselt om op een bepaald niveau te komen.

Ook enthousiast geworden? Bezoek eens een training op dinsdagavond. De loopgroep begint om 18:45 uur bij de C1000.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.2 °C
  • 0.0 mm
  • 7.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top