Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Blauwbaarden krijgen subsidie

Maandag 3 december 2012
Blauwbaarden krijgen subsidie
Foto: Piratenkoor De Blauwbaarden

BIDDINGHUIZEN - Piratenkoor de Blauwbaarden uit Biddinghuizen heeft dit najaar een subsidie van € 2500,- gekregen van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Hiermee gaat een lang gekoesterde wens voor een mobiele geluidsinstallatie in vervulling. Ook kunnen oude muziekstandaarden met dit geld worden vervangen. Mede door deze subsidie kan het koor het Shanty repertoire nog beter onder de mensen brengen.

De meerstemmige Nederlandse, Duitse en Engelstalige liederen worden op vele locaties ten gehore gebracht. Zo treden de Blauwbaarden o.a. op tijdens concoursen, (jaar)markten en feesten en partijen. (zowel voor particulieren als voor bedrijven)

Daarbij draagt het koor bejaarden- en verzorgingshuizen een warm hart toe. Regelmatig wordt hier tegen een zeer geringe vergoeding voor de bewoners een onvergetelijke avond verzorgd.

Speciaal voor de komende periode heeft het koor een kerst repertoire ingestudeerd.

Er staan al speciale kerst optredens gepland op 14 en 15 december. 14 december op de Biddinghuizer kerstmarkt en een dag later in Elburg tijdens Kerst in de Vesting.

Organiseert u in de komende maand een kerstbijeenkomst waar het Piratenkoor een sfeervolle bijdrage kan leveren, kijk dan eens op de site van het koor. Hier kunt u ook een aanvraag indienen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Piratenkoor De Blauwbaarden
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top