Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Kerstdiner in Biddinghuizen

Vrijdag 7 december 2012

BIDDINGHUIZEN - In gezinshuis Zorgzaamheid aan Het Plein te Biddinghuizen woen een aantal kinderen die door omstandigheden niet bij hun ouders kunnen wonen. Zorgzaamheid wil zich met Kerst niet alleen richten op haar bewoners, maar ook op andere mensen in Biddinghuizen die met Kerst wel wat zorgzaamheid kunnen gebruiken.

Daarom wordt op tweede kerstdag, woensdag 26 december, een exclusief kerstdiner gehouden voor mensen in Biddinghuizen die met Kerst alleen zijn of voor hen die om andere redenen een positieve ervaring kunnen gebruiken.

Het diner wordt gehouden in de voormalige Rabobank aan De Baan 32 te Biddinghuizen.

Gezinshuis Zorgzaamheid hoopt op een gezellige bijeenkomst, die gekenmerkt zal worden door sfeervol samenzijn in kerstsfeer, een heerlijk diner door chef koks en de warmte van zorgzaamheid en aandacht voor elkaar.

Er is plaats voor maximaal vijftig personen.

Vanwege het beperkte aantal plaatsten wordt u verzocht zich aan te melden via selfrin.inesia@zorgzaamheid.com of telefonisch via nummer 06-14109477 tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Opgave vooraf is verplicht en alleen personen die een uitnodiging hebben ontvangen kunnen aanschuiven bij dit unieke kerstdiner.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top