Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Laatste week voor de Osbibollen

Maandag 10 december 2012

BIDDINGHUIZEN - De Welpen, Scouts en Explorers van Osbornegroep te Biddinghuizen hebben deze week nog de kans om langs uw deuren te komen voor de verkoop van onze overheerlijke osbibollen.

Mochten ze nog niet langs zijn geweest bij uw voordeur of was u toevallig niet thuis op het moment dat ze langs zijn gekomen,en wilt u toch op 31 december genieten van de osbibollen dan kunt u ze ook online bestellen via de website tot 15 december.

De osbibollen verkoop is een jaarlijkse actie van de Osbornegroep om de kas te spekken. Dit geld wordt onder andere gebruikt voor spelmateriaal. En dat is niet het enige, het geld is nog steeds hard nodig voor het clubhuis.

Wanneer u oliebollen koopt helpt u de scouts met de afbouw van het clubhuis en kan het plezier van de kinderen tijdens de opkomsten alleen maar worden vergroot.

Bestellen
U kunt de osbibollen en de appelbeignets bij de scouts bestellen wanneer ze bij u aan de deur komen en via de website http://www.osbornegroep.nl, penningmeester@osbornegroep.nl en tel. 0321-314537.

Bedrijven
Ook steeds meer bedrijven ontdekken de heerlijke osbibollen en appelbeignets om zo hun klanten een kleine presentie te geven tijdens de feestdagen.

Bestelformulieren voor bedrijven zijn te downloaden via http://www.osbornegroep.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.6 °C
  • 12.2 mm
  • 21.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top