Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Laatste bingomiddag 2012 in De Tweede Kamer

Vrijdag 14 december 2012

BIDDINGHUIZEN - Vlak voor de kerstdagen wordt de laatste bingomiddag van 2012 in de Tweede Kamer (Het Koetshuis) georganiseerd. De laatste bingo van 2012 vindt plaats op vrijdag 21 december in plaats van op de laatste vrijdag van deze maand.

Dit om extra te genieten van de gezellige sfeer rondom de feestdagen. Alle 55-plussers uit Biddinghuizen zijn van harte welkom.

De Bingomiddagen zijn in korte tijd een traditie geworden in de Tweede Kamer in Het Koetshuis. Gezelligheid, samenwerken, prijzen uitpakken, het hoort er allemaal bij. Samen met andere enthousiaste bingospelers probeert iedereen de leukste prijsjes te bemachtigen. Enthousiast begeleid door vrijwilligsters Leny de Jong en Jitske Bink zijn deze middagen niet meer weg te denken uit het aanbod van De Meerpaal.

De Tweede Kamer gaat om 13.30 uur open en rond de klok van 14.00 uur start de bingo. Na het rondje koffie en thee is het mogelijk om in de pauze over te schakelen op frisdrank of een lekker advocaatje of wijntje. De middag is omstreeks 16.00 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma Everaers, Sociaal Cultureel Werker Senioren, op telefoonnummer 0321 388 752 of 06 204 904 10. Mocht u problemen hebben met vervoer, dan kunt u ook contact opnemen met Elma Everaers.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Senioren
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.4 °C
  • 0.2 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top