Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Gevonden voorwerpen voortaan via gemeente

Vrijdag 21 december 2012

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 1 januari 2013 kunt u voor gevonden en verloren voorwerpen terecht bij de gemeente Dronten. Tot nog toe hield de politie Flevoland de registratie en beheer van deze voorwerpen bij terwijl deze taak formeel een gemeentelijke taak is.

Dit betekent dat vanaf deze datum de gemeente Dronten de registratie, de opslag en het beheer van gevonden en verloren voorwerpen voor haar rekening neemt. Hierover zijn afspraken gemaakt met de politie Flevoland. Als gemeente voldoen we daarmee aan de landelijk gemaakte afspraken.

Gevonden/verloren voorwerpen
Als u iets op straat heeft verloren, bij voorbeeld uw portemonnee of uw sleutels, dan kan dit worden doorgegeven bij de gemeente Dronten. Dit kan bij voorkeur digitaal. U gaat hiervoor naar de button ‘gevonden/verloren voorwerpen’ op deze site.

U kunt ook rechtstreeks naar de website http://www.verlorenofgevonden.nl gaan. Op deze site kunt u aangeven wat u bent verloren en wanneer. Dit geldt ook voor zaken die u heeft gevonden. Heeft u geen toegang tot een computer dan kunt u zich melden bij de Publieksbalie in het gemeentehuis van Dronten.

Op de website www.verlorenofgevonden.nl kunt u van 180 gemeenten alle geregistreerde verloren en/of gevonden voorwerpen zoeken. De regels en voorwaarden die gelden voor het bewaren van verloren en/of gevonden voorwerpen zijn opgenomen in de vastgestelde Beleidsregel "Verloren en gevonden voorwerpen gemeente Dronten".

Gestolen voorwerpen
Als u vermoedt dat er iets van u is gestolen dan wordt u aangeraden aangifte te doen bij de politie. U kunt daarnaast uw vermissing aangeven via bovenvermelde website of bij de Publieksbalie in het gemeentehuis.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top