Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Café Jur en Mo krijgt nieuwe eigenaar

Zondag 30 december 2012

BIDDINGHUIZEN - Per 1 januari van het nieuwe jaar heeft Café Jur en Mo een nieuwe eigenaar. Na anderhalf jaar de kroeg te hebben gedraaid, kunnen Jurrie en Monique terug kijken op een gezellige tijd, met drukke en helaas minder drukke momenten. Wel wordt in stijl afscheid genomen met een feestavond op oudejaarsnacht.

Anderhalf jaar lang staken ze volop energie in het café. Deze werd van een opgefrist interieur voorzien en de stijl veranderde iets, al bleef het een gezellige Bruine Kroeg. Toch bleken er onvoldoende inkomsten te genereren om er zelf niet op toe te hoeven leggen. Na lang wikken en wegen werd eerder dit jaar de knoop doorgehakt. Per 1 januari wordt Bodrum de nieuwe huurder van het pand en uitbater van het café.

De redactie van BHZNet.nl ontving de volgende boodschap voor de bezoekers van Café Jur en Mo:
"Wij, Jur en Mo, willen jullie graag bedanken voor alle gezellgide en leuke uren die we samen hebben doorgebracht. Het heeft helaas niet zo mogen zijn voor ons en daarom moeten we afscheid nemen met pijn in ons hart. We zullen jullie nooit vergeten. Bedankt voor alles!
Groetjes, Jurrie en Monique. En, proost!"


Oudejaarsnacht
Jurrie en Monique eindigen het jaar en hun periode als kroegbaas wel in stijl. Op oudejaarsdag is het café geopend vanaf twee uur 's middags. Natuurlijk wordt ook de nacht gedraaid met feestelijke muziek tot in de vroege uurtjes. De nacht is gratis toegankelijk, al geldt wel: vol is vol.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top