Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
PolderTEAK PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb

BAS Badminton 2 (mogelijk) kampioen dit weekend

Dinsdag 8 januari 2013
BAS Badminton 2 (mogelijk) kampioen dit weekend
Foto: BAS Badminton

BIDDINGHUIZEN - Aankomend weekend spelen beide teams van BAS Badminton om 12.00 uur een thuiswedstrijd in het Koetshuis.

Hoofdklasser team 1 speelt tegen BC Flevoland 1 uit Lelystad. In de eerste ontmoeting in Lelystad werd deze partij met 3-5 verloren. Het eerste team kan normaliter niet meer promoveren of degraderen, maar er staat de nodige prestige en eerherstel op het spel in deze streekderby.

Derde klasser team 2 speelt tegen Leusder BC. De vorige ontmoeting werd ruim door BAS Badminton gewonnen (7-1). Team 2 staat al het hele seizoen op de 1e plek in de poule waardoor promotie naar de tweede klasse steeds meer in beeld komt. De voorsprong op de nummer 2 (Loosdrecht) bedraagt 14 punten en op nummer 3 (Eemnes) zelfs 17 punten. Eemnes heeft echter één wedstrijd minder gespeeld.

In principe staat niks het kampioenschap meer in de weg. Om dit weekend al kampioen te worden moeten de Biddinghuizenaren met 8-0 of met 7-1 winnen waardoor ze op punten niet meer kunnen worden achterhaald.

Na dit weekend speelt het team een uitwedstrijd. Uiteraard wil het team liever in eigen huis kampioen worden, en dit weekend biedt hiertoe een uitgelezen mogelijkheid.

"Het team kan alle steun gebruiken, dus kom hen aanmoedigen!" aldus BAS Badminton.

De wedstrijd begint om 12:00 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Badminton
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top