Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Walibi Holland verwacht topseizoen door crisis

Woensdag 16 januari 2013
Walibi Holland verwacht topseizoen door crisis

BIDDINGHUIZEN - Dagattracties zien het zomerseizoen van 2013 vol vertrouwen tegemoet. Dit concludeert Uitmetkorting.nl naar aanleiding van brancheanalyse.

Woordvoerders van diverse Nederlandse pretparken verwachten een stijging in bezoekersaantallen. De stijging wordt onder meer veroorzaakt door de thuisblijvers, 27% van de Nederlanders verwacht dit jaar namelijk niet naar het buitenland op vakantie te gaan.

Aanleiding voor dit onderzoek is het nieuws over een daling van het aantal Nederlanders dat naar het buitenland op vakantie gaat. Ruim een kwart van de Nederlanders verwacht niet naar het buitenland op vakantie te gaan dit jaar door bezuinigingsoverwegingen. Ook verwachten pretparken meer bezoekers door investeringen in het park en de attracties die zij gedaan hebben.

De woordvoerster van Walibi laat weten dat zij gezien de ontwikkeling dat meer mensen in eigen land op vakantie gaan of hun vakanties spreiden ze verwachten dat het aantal bezoekers zeker zal toenemen. 'Wij zijn bezig met het renoveren van 70 bungalows. Hiermee bieden wij bezoekers vanaf dit seizoen de mogelijkheid ook bij ons te genieten van een heerlijk verblijf in eigen land.'

Kortingssite Uitmetkorting.nl deed onder alle Nederlandse pretparken onderzoek naar de verwachting voor seizoen 2013.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top