Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Programma Sportontmoeting bekend

Donderdag 17 januari 2013

BIDDINGHUIZEN - Het programma van de Sportontmoeting op 25 januari 2013 in De Meerpaal in Dronten heeft veel te bieden. Naast de bekendmaking van de winnaars van de Sportverkiezing 2012 wordt de avond opgeluisterd door verschillende muzikale optredens en een interview met olympisch topturnster Céline van Gerner over haar succesvolle sportcarrière.

Vrijdag 25 januari 2013 vindt de jaarlijkse Sportontmoeting plaats in de theaterzaal van de Meerpaal. De genomineerden voor de Sportverkiezing in de 8 verschillende categorieën zijn in afwachting wie van hen uit handen van sportwethouder Hans Engelvaart de prijzen in ontvangst mogen nemen. Het volledige overzicht van genomineerden is terug te vinden op http://www.sportpromotiedronten.nl.

Het belooft een mooie avond te worden waarbij alle sportliefhebbers uit de gemeente Dronten welkom zijn. De avond gaat van start met een optreden van de band Abandon. In de theaterzaal wordt het publiek verwelkomd door zangeres Nadine Braam die ook tijdens de Sportverkiezing een muzikaal intermezzo verzorgt. De presentatie is in handen van Elien Tuijn - de Heij en Hans Gootjes.


Sportpromotie Dronten is blij ook Céline van Gerner te mogen ontvangen die wordt geïnterviewd over haar prestaties op de Olympische Spelen en haar sportieve plannen voor de toekomst. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de jaarlijkse sportprijzen over het sportjaar 2012.

Supporters en overige belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur. De entree is gratis. Na afloop van de Sportverkiezing wordt de avond feestelijk afgesloten in de zijfoyer van De Meerpaal onder muzikale begeleiding van de DJ’s Danny en Jerry.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top