Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Nieuwe website ijsclub Biddinghuizen

Donderdag 24 januari 2013
Nieuwe website ijsclub Biddinghuizen
Foto: IJsclub Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Ondanks een koude periode moeten we nog even wachten voordat we in Biddinghuizen kunnen schaatsen. Het ijs is nog niet dik genoeg om de ijsbaan sneeuwvrij te maken. De ijsdikte is vanaf dit jaar dagelijks te volgen via de nieuwe website van de ijsclub.

Door de sneeuwval was het ijs deze week op sommige plaatsen niet veel dikker dan 3 centimeter. Dit is niet dik genoeg om de natuurijsbaan sneeuwvrij te kunnen maken. Er moet daarom nog even worden gewacht op een langere periode met strengere vorst.

De ijsplas van de ijsvereniging lag net één dag dicht toen de sneeuw viel en een deken vormde over het ijs. In Biddinghuizen en ten Zuiden viel meer sneeuw, dus dat was dikke pech. Daardoor kon de ijslaag niet veel dikker worden. Op de plekken waar de sneeuw is verdwenen, is de ijslaag gegroeid, maar dit is sneeuwijs waar niet op kan worden gestaan. Met meer vorst kan het nog goed komen.

Nieuwe website
Om de ijsdikte in Biddinghuizen dagelijks in de gaten te kunnen houden heeft de ijsclub sinds kort een nieuwe website: http://www.ijsclub-biddinghuizen.nl.

Deze website is opgezet door het bedrijf Sybit uit Biddinghuizen. Het bestuur van de ijsclub is Sybit hiervoor erg dankbaar.

Via de website worden dorpsgenoten direct op de hoogte gehouden van de ijsconditie in Biddinghuizen. Ook zullen via de site de openingstijden worden aangekondigd als de ijsbaan open gaat. Verder staan er leuke foto’s en staan er links naar andere ijsclubs om te kijken of er in de omgeving kan worden geschaatst.

Dorpsgenoten kunnen laten weten wat ze van de site vinden door een e-mail te sturen naar info@ijsclub-biddinghuizen.nl of een bericht achter laten in het gastenboek.

"Het bestuur controleert de ijsvloer iedere dag. We houden u op de hoogte. Wachtend op strengere vorst en hopelijk veel schaatsplezier!"

Bestuur ijsclub Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Schaatsen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top