Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Terug in de tijd met Altobi

Donderdag 21 februari 2013
Terug in de tijd met Altobi
Foto: Toneelvereniging Altobi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Toneelvereniging Altobi uit Biddinghuizen pakt dit jaar groots uit. In het kader van 50 Jaar Biddinghuizen heeft de groeiende vereniging besloten om het aantal voorstellingen te verdubbelen. In tegenstelling tot andere jaren zal Altobi dit jaar viermaal optreden in kerkcentrum De Voorhof.

Met ‘Veel kabaal op Clingendael’, geschreven door Hans van Wijngaarden, heeft Altobi weer een stuk voorbereid dat geschikt is voor jong en oud. De vereniging wordt in de regio veelal geroemd om het indrukwekkende decor, de mooie aankleding en het sterke spel. Voor dit seizoen heeft de vereniging uitgesproken het succes van vorig jaar te evenaren en wellicht te overtreffen.


Indrukwekkend
De toneelvereniging heeft dit jaar voor een bijzondere aankleding gekozen. Het stuk dat zij opvoeren voert ons terug naar de ‘roaring twenties’. Een tijd van optimisme en economische groei. Dit zien we ook terug in een uniek decor van Cees Lether Decorbouw. Hij heeft een adembenemend decor neergezet dat letterlijk een stapje vooruit is. Iets wat in Biddinghuizen nog nooit eerder vertoond is.

Om de feestelijkheden rondom 50 Jaar Biddinghuizen nog groter te maken vindt er op de laatste speelavond nog een bijzonder evenement plaats. Voorafgaand aan deze uitvoering zal de cast worden onthaald bij kerkcentrum de Voorhof, geheel in de stijl van de twintiger jaren.

Gratis
De voorstellingen van dit seizoen zijn in ieder geval uniek. Vanwege 50 Jaar Biddinghuizen is een bezoek aan de uitvoering gratis! U betaalt slechts €1,50 voor een kaartje, welke u kan inwisselen voor een consumptie in De Voorhof. De kaartverkoop voor ‘Veel kabaal op Clingendael’ start op 1 maart a.s. bij de Lapjeskat. Kaartjes reserveren kan ook via petrawinnubst@gmail.com of 0321-333319

Speeldata (zaal open vanaf 19.30 uur):
Vrijdag 15 maart 2013
Zaterdag 16 maart 2013
Vrijdag 22 maart 2013
Zaterdag 23 maart 2013

Toneelvereniging Altobi

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top