Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kamphuis en De Raat zetten handtekening

Dinsdag 16 april 2013
Kamphuis en De Raat zetten handtekening
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van BAS voetbal werd door voorzitter Huib van Os al verheugd medegedeeld dat John Kamphuis, trainer van BAS 1, een jaar bijtekent en dus ook komend seizoen hoofdtrainer is. Onlangs was er het nieuws dat Bas de Raat, oud selectie-speler van BAS Voetbal, zijn assistent wordt.

John Kamphuis maakt tot op heden een geweldig eerste seizoen door binnen de vereniging. Onder zijn leiding werd de tweede periode al veroverd en staat het eerste elftal op dit moment op de eerste plaats. Daarnaast wordt de manier van spelen ook geprezen door veel supporters binnen de vereniging.

Vanuit de jonge en getalenteerde spelersgroep zijn er ontzettend veel positieve signalen afgegeven over het functioneren van Kamphuis. Dat het contract nu met een jaar is verlengd wordt dan ook positief ontvangen door de eerste selectie.


John Kamphuis ook komend seizoen hoofdtrainer

Bas de Raat zal na een onderbreking van 1 seizoen weer terugkeren bij het eerste elftal van BAS voetbal. Dit keer niet als speler, maar als assistent. “Het zal even wennen zijn, maar ik heb er ontzettend veel zin in”, sprak Bas de Raat. BAS voetbal is blij dat Bas de Raat weer terugkeert bij de vereniging en hoopt dat Bas de Raat vele jaren met veel plezier deze rol zal gaan invullen.


Bas de Raat enthousiaste assistent

Walter van der Linden, de huidige assistent van John Kamphuis, zal na een dienstverband van 2 jaar de vereniging gaan verlaten. Hij keert terug naar zijn jeugdliefde asv Dronten. BAS Voetbal hoopt dat van der Linden nog een mooi afscheid kan meemaken bij de club.

Met het verlengen van het contract van de hoofdtrainer en het vastleggen van zijn nieuwe assistent is alles voor volgend seizoen weer uitstekend ingevuld. BAS Voetbal ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top