Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Tamarisk neemt afscheid van juf Willy

Donderdag 18 april 2013
Tamarisk neemt afscheid van juf Willy
Foto: PCBS De Tamarisk - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Dinsdag 23 april is het zover, dan neemt juf Willy, na heel veel jaren te hebben gewerkt op de Tamarisk, afscheid. Dit wil de school natuurlijk niet in stilte voorbij laten gaan en daarom is er van alles georganiseerd.

Naast een mooi interview met juf Willy in De Stentor, heeft directeur Adriaan Stuij in de laatste maandbrief het volgende geschreven:
“45 jaar. Wat een hoop jaren! Toen juf Willy begon, bestond ik nog niet eens. Met groot respect en met weemoed nemen we afscheid van een fantastische juf. Ja, dat is makkelijk gezegd, toch? Maar ik meen dit heel serieus. Juf Willy, spontaan, enthousiast en betrokken, ziet onderwijs nog steeds als een uitdaging. Onderwijsmens in hart en nieren, lesgeven met ziel en zaligheid. En dat hebben de kinderen gemerkt! Met veel geduld en toewijding heeft ze vele kleuters en basisschoolkinderen een stap verder gebracht in hun onderwijscarrière. En dat ging niet altijd van een leien dakje. Steeds weer zoeken naar de mogelijkheden die in het kind zaten en daar weer op inspringen. Een hele kunst! Een gave.
En die gave heeft juf Willy. Wat gaan we dat missen hier op De Tamarisk. Maar ook die vrolijke lach en de fijne gesprekken.

Zoals juf Willy ook wel liet doorschemeren wil ze eigenlijk het liefst lekker doorgaan. Stoppen valt best zwaar. Zeker als je zo intens betrokken bent bij alles wat er op school en in de klas gebeurt. Zoals je ooit naar school gaat, afstudeert, trouwt, zo gaat juf Willy nu een nieuwe fase in. Een tijd die we haar van harte gunnen, maar hopelijk ook een tijd waar we haar nog regelmatig mogen zien hier op school, gewoon voor een kopje koffie of misschien wel voor wat vrijwilligerswerk….

Juf Willy, heel hartelijk dank voor al je werk hier op school. Dank je voor je inzet al die jaren! We wensen je een goede tijd toe, samen met je gezin. Juf Willy, we wensen je Gods zegen; het ga je goed!”U bent dinsdag om 9.00 uur van harte welkom op de Koolzaadhof locatie om de aankomst van juf Willy te zien. Gedurende de dag nemen de kinderen afscheid van juf Willy en vanaf 15.15 uur tot 16.00 uur zijn ook alle ouders en oud-leerlingen van harte welkom om juf Willy de hand te drukken. Dit gebeurt op de onderbouw (Tamarisk locatie Koolzaadhof).

De Tamarisk hoopt er met elkaar een onvergetelijke dag van te maken voor juf Willy.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.8 °C
  • 0.6 mm
  • 15.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top