Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Vierdaagse marathonuitzending Opwekking

Donderdag 16 mei 2013

BIDDINGHUIZEN - De christelijke omroep Groot Nieuws Radio doet live verslag van de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. De marathonuitzending begint op vrijdag 17 mei om 18:00 uur en eindigt op maandag 20 mei om 18:00 uur en is te beluisteren via 1008AM.

Naast de rechtstreekse uitzending van de diensten in de grote tent, brengt Groot Nieuws Radio ook sfeerimpressies, interviews en optredens vanuit de speciale studio op het conferentieterrein. Voorafgaande aan de live-uitzending wordt vanaf vrijdagmorgen 7:00 uur de Opwekking TOP100 uitgezonden.

Meeluisteren kan ook via de website:
http://www.grootnieuwsradio.nl/luisteren

Het is de zesde keer dat Groot Nieuws Radio verslag doet van de pinksterconferentie. Directeur Nico Schipper: "In de afgelopen jaren hebben de luisteraars massaal afgestemd op de rechtstreekse uitzending van Opwekking. Sommigen luisteren omdat ze goede herinneringen bewaren aan de conferentie. Anderen omdat ze onbekend zijn met Opwekking en nieuwsgierig zijn. Het is ons doel om er voor te zorgen dat al die luisteraars ook dit jaar niets hoeven te missen en het gevoel hebben er helemaal bij te zijn".

Op het conferentieterrein beschikt Groot Nieuws Radio een mobiele studio in een 'glazen huis'. In deze studio ontvangen de presentatoren diverse gasten. Niet alleen organisatoren en sprekers, maar ook artiesten. Beyond Our Blue Sky, Matthijn Buwalda, Eveline Cocu, Rosalinda van Dijkhorst, Insalvation, Janine, Pearl Jozefzoon, Reni en Elisa Krijgsman, LEV, Rebecca Steenbergen, Hanne de Vries en André van Zyl verzorgen een live-optreden in de studio.

De kosten van de uitzending bedragen ongeveer € 25.000. Schipper: "Dat is veel geld, maar gelet op de waardering bij onze luisteraars is het ondenkbaar dat we om die reden de live-uitzending zouden schrappen".

Bron: Groot nieuws radio

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.5 °C
  • 0.0 mm
  • 19.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top