Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Cheques voor Betty Dekker Fonds en AED Biddinghuizen

Woensdag 22 mei 2013
Cheques voor Betty Dekker Fonds en AED Biddinghuizen
Foto: BAS Tennis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op Pinkstermaandag werden bij BAS-Tennis de finales gespeeld van het traditionele Pinkstertoernooi. Winnaars in de hoogste categorieën waren in de Heren dubbel 3/4 Frans van Eck met Dennis Kloosterman, in de dames dubbel 5/6 waren Sanne van de Velde en Claudia Walsarie Wolff de sterksten en in de mix 3/4 werden Regina Veenstra en Aleksander Willemse kampioen.

De totale opbrengst van het toernooi, opgebracht door het inschrijfgeld, catering, loterij, veiling, bingo en veel sponsoren is bestemd voor een goed doel. De Pinkstercommissie had ruim voor het toernooi een uitvraag gedaan via de media om suggesties te doen voor welk goed doel er gestreden zou moeten worden. Waarbij het goede doel in ieder geval iets met het dorp Biddinghuizen of de gemeente Dronten te maken moet hebben.

Dit jaar is gekozen voor twee goede doelen: het hoofddoel werd het Betty Dekker Fonds, een fonds dat op komt voor mensen in de gemeente Dronten die financieel en/of materieel een steuntje in de rug nodig hebben en niet bij reguliere instellingen terecht kunnen.

Het tweede doel was dit jaar de Stichting AED Biddinghuizen, om het gehele dorp te kunnen voorzien van AED’s en uiteraard het onderhoud is nog steeds geld nodig.

Twee doelen dus die voor de gemeenschap in Biddinghuizen iets goeds betekenen.

Ondanks mindere weersomstandigheden tijdens het Pinksterweekend, konden alle tenniswedstrijden en activiteiten gewoon doorgaan. De sportiviteit was goed en de sfeer was uitstekend. De overkapping aan de kantine en het dit jaar uitgebreide terras met mooie loungebanken werden verwarmd met terras heaters, zodat er toch ook behaaglijk kon worden gekeken naar de tenniswedstrijden.


Hierdoor is er toch nog een prachtig bedrag binnen gekomen voor de twee doelen. Voorzitter van de commissie Petra Sandee mocht dit jaar 2 cheques overhandigen, Aalt Mulder van de Stichting AED Biddinghuizen mocht € 1.250 in ontvangst nemen en het Betty Dekker Fonds werd verrast met een bedrag van € 4.000. Oprichtster Betty Dekker, vrouw van oud-burgemeester van Dronten, heeft deze cheque persoonlijk in ontvangst genomen en was zeer ontroerd over de hoogte van het bedrag en heeft de toernooicommissie en alle vrijwilligers bedankt voor de enorme inzet.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis & Padel
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.0 °C
  • 17.4 mm
  • 16.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top