Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Bierproeverij bij Restaurant De Klink

Dinsdag 28 mei 2013

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 07 juni a.s. organiseer Restaurant De Klink, in samenwerking met La Trappe trappisten bier, een bierproeverij. De avond vangt aan om 19.00 uur met een inloop en start om 19.30 uur.

Tijdens deze avond kunt u 6 soorten trappistenbier proeven met daarbij diverse gerechten, waardoor het gerecht en het trappistenbier tot zijn recht komen.


La Trappe, sinds 1884 met liefde gebrouwen op het terrein van Trappistenabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven, in het zuiden van Nederland, waar de landschappen nog puur zijn en waar de tijd soms stil lijkt te staan.

Bierbrouwerij de Koningshoeven staat niet voor niets op deze plek, in het karakteristieke dorpje Berkel-Enschot. Waar traditie nog een waardevol begrip is en men de stilte proeft. La Trappe is het enige trappistenbier uit Nederland.


Na deze avond zullen deze Trappistenbieren bij Restaurant De Klink verkrijgbaar zijn, Witte trappist en dubbel van de tap, de andere soorten uit de fles.

U proeft onder andere, La Trappe “puur”, een doordrinkbaar, fris-hoppig, licht Trappistenbier. Bij het brouwen van dit bier zijn uitsluitend hoogwaardige, biologische ingrediënten gebruikt. Hierbij proeft u een huisgerookte forel met appel-knolselderij salade. Of Quadrupel is het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme, intense smaak is vol en goed gebalanceerd. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Hierbij proeft u een wentelteefje met peer en blauwader kaas.


Deze avondvullende proeverij kost € 19.95 per persoon, reserveren kan van donderdag t/m dinsdag vanaf 10.00 uur of via info@deklink.nl.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.3 °C
  • 1.2 mm
  • 19.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top