Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb

Themadiner World Servants een groot succes

Woensdag 29 mei 2013
Themadiner World Servants een groot succes
Foto: World Servants Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het themadiner van World Servants Biddinghuizen op zaterdag 25 mei was een groot succes. Dit diner werd georganiseerd in samenwerking met Grand Café Boofoor, die het café belangeloos voor de jongeren beschikbaar stelde.

Voor een dag mochten de jongeren in Grand Café Boofoor een diner organiseren, met opbrengst voor het goede doel. Onder leiding van het personeel van het café, serveerden en bereidden de jongeren zelf een driegangen menu voor maar liefst 130 personen, verdeeld over 2 groepen.

Vooraf werd soep geserveerd en na afloop ijs. Voor de jongeren was het deze avond hard werken maar het resultaat was een gezellige en sfeervolle avond.

De totale opbrengst van het diner was 2900 euro. Dit geld komt volledig ten goede van bouwprojecten in Ecuador, Zambia, Ethiopië en Brazilië, waar de jongeren deze zomer zelf naartoe gaan.


World Servants Biddinghuizen willen hun sponsoren, Bakkerij Tietema, Pannenkoekenhuis Hans en Grietje, Viswinkel Dries van den Berg, De Harderwijkse Marktslager, Van Turnhout Groente en Fruit, Schaap BV, De Kaasman Joop de Vos, Maatschap de Belofte, Maatschap De Winter-Weevers en maatschap Bastiaansen-Knook hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Een speciale dank voor Grand Café Boofoor (locatie Jachthaven Molecaten Park Flevostrand, Strandweg 1 • 8256 RZ Biddinghuizen) voor het beschikbaar stellen van het café. Zonder hen was deze actie niet mogelijk.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek World Servants
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.8 °C
  • 17.2 mm
  • 16.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top