0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Spectaculaire Autocross met Bungee Trampoline

Dinsdag 4 juni 2013
Spectaculaire Autocross met Bungee Trampoline
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - De jaarlijkse 2e autocross van AutoCrossVereniging de Flintstones wordt dit jaar op zaterdag 15 juni verreden op het ‘van Werven Circuit’ aan de Biddingringweg in Biddinghuizen.

Ongeveer 150 coureurs zullen in de verschillende standaard- en tourwagen klassen en met hun kevers en specials, er weer een spectaculaire cross van maken.


Neemt Niels Vermeulen weer de 1ste prijs meer naar huis met zijn snelle Golf of gaan de Japanse auto’s van Fijko Verheul of Kris Rol hem dit keer wel voorbij in de Standaard t/m 1800cc klasse?

Is de Toyota MR2 bij de standaard boven 1800cc klasse wederom de te kloppen auto of zijn de voorwiel aangedreven auto’s in Juni in het voordeel? Bas Groeneveld uit Biddinghuizen zal de versnellingsbak van zijn Seat gerepareerd hebben en er extra gebrand op zijn om de eerste plek mee naar huis te nemen, en zo zijn er vele met hem.Wie wint er in Juni de titanen strijd in de toerwagenklasse? Kan Ronald Tinolt uit Swifterbant met zijn twee wiel aangedreven scirocco de strijd aan met de 4x4 auto’s of moet hij zijn jongere broertje Marius Tinolt voor hem dulden in de snelle Civic.


Wie pakken de prijzen? Dat is de grote vraag en er is maar één antwoord, kom allemaal kijken.

In het rennerskwartier is er weer een springkussen voor de kleintjes en de wat ouderen kunnen zich uitleven op de spectaculaire Bungee Trampoline.

De cross begint om 10.00 uur en de finales zullen rond 17.00 uur gereden worden. Een ieder die van spanning en spektakel houdt mag deze cross niet missen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top