Peter Evers Peter Evers
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Be Child is verhuisd naar Korenmaaier 2

Woensdag 12 juni 2013

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 29 april 2013 zijn de deuren van het nieuwe pand van Be Child aan de Korenmaaier 2 in Biddinghuizen open gegaan. Marion Blaauwendraat: “We zijn zo druk bezig geweest om alles in het nieuwe pand optimaal te maken voor onze kindjes, dat we ons eigenlijk geen tijd gunden om een persbericht te schrijven. Bij deze dan!”

“Op de nieuwe locatie kunnen we meer van onze idealen verwezenlijken. We hebben in september 2010 natuurlijk een hele mooie start kunnen maken aan het Plein 1 in het centrum van Biddinghuizen. Maar doordat we groeiden, liepen we steeds meer tegen de beperkingen van het pand aan. Tenslotte bleef het pand een aangepast kantoor met bijvoorbeeld maar één klein centraal keukentje, waardoor onze medewerkers steeds heen en weer moesten lopen. Nu kunnen we zowel aan de kinderen als aan onze medewerkers een fijne omgeving bieden voor kinderopvang”.


Een aantal verbeteringen door het nieuwe pand:

  • Lichte en fijne ruimtes met diverse speelplekken
  • Mooie en praktische keukens op iedere groep
  • Twee slaapkamers per groep
  • Een centrale verzorgingsruimte
  • Overal vloerverwarming
  • Een fijne buitenruimte


“Vorig jaar hebben we nog diverse ouders moeten teleurstellen, omdat we op de oude locatie geen ruimte meer hadden voor extra kinderen. Nu hebben we iets meer ruimte gekregen, zodat er op diverse dagen weer wat kinderen kunnen worden geplaatst. Maar we blijven wél kleinschalig om de opvang zo persoonlijk mogelijk te houden! We willen een onderscheidende kinderopvang blijven met betrokken personeel die de kinderen én hun ouders kennen. Maar dan in een ‘nieuw jasje’ op de Korenmaaier.”


“Op 7 september willen we een officiële opening houden met een open inloop, zodat geïnteresseerden kunnen komen kijken. De bijzonderheden omtrent de opening volgen in augustus. Willen ouders zich eerder oriënteren op kinderopvang, dan zijn ze natuurlijk altijd welkom om een afspraak te maken voor een rondleiding!”


Marion Blaauwendraat is afkomstig uit het basisonderwijs. Daar werkte ze voornamelijk met kleuters. Marion is ook in het bezit van het certificaat voor Voortijdige Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor kan Be Child de VVE optimaal invullen. Daarvoor is ontwikkelingsmateriaal in ruime mate aanwezig. Be Child biedt dagopvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar in twee groepen van maximaal 14 kinderen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.bechild.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.0 °C
  • 0.0 mm
  • 19.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top