AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Kantoorartikelen Dronten sub-sponsor BAS 1

Maandag 17 juni 2013
Kantoorartikelen Dronten sub-sponsor BAS 1
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Vanaf het nieuwe seizoen prijkt er op de shirts van het eerste elftal van BAS voetbal uit Biddinghuizen naast de naam van de hoofdsponsor ook de naam van Kantoorartikelen Dronten. Dit bedrijf wordt voor drie jaar sub-sponsor van BAS 1.

Het is alweer een tijd geleden dat BAS 1 de naam van een subsponsor op het shirt droeg. Dat deze vorm van sponsoring zeer interessant is, bleek al snel na het bekendmaken van de zoektocht naar een subsponsor. Richard Mol, eigenaar van Kantoorartikelen Dronten, meldde zich vrijwel direct en was razend enthousiast om subsponsor van het eerste van BAS te worden.

“BAS Voetbal blijft zich ontwikkelingen op vele vlakken. Ook dit is hier een mooi voorbeeld van. Een subsponsor past daarnaast goed bij de promotie naar de tweede klasse,” aldus Leon Ceelen, voorzitter van de Sponsor- & P.R. Commissie van de vereniging.

Kantoorartikelen Dronten levert een breed assortiment aan kantoorartikelen en facilitaire producten. Daarnaast kunt u er ook terecht voor divers tweedehands kantoormeubilair.

BAS Voetbal verwelkomt Kantoorartikelen Dronten met open armen bij de vereniging. Mocht u eens iets nodig hebben voor op kantoor, dan weet u bij wie u terecht kunt.


Op de foto v.l.n.r. Leon Ceelen (voorzitter Sponsor- & P.R. Commissie), Richard Mol (eigenaar Kantoorartikeledronten.nl), Huib van Os (voorzitter BAS Voetbal), Ruthger Steenbeek (leider BAS 1)

Meer info over de nieuwe sub-sponsor vindt u op de website http://www.kantoorartikelendronten.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top