Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sponsoravond met Jan van Halst succesvol

Zondag 30 juni 2013
Sponsoravond met Jan van Halst succesvol
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdagavond heeft BAS Voetbal een bijzondere avond gehouden waarbij BAS 1 werd gehuldigd, het nieuwe tenue van BAS 1 werd onthuld, Klaree als nieuwe jeugdsponsor werd gepresenteerd en Jan van Halst speciale gast was.

Voorzitter Huib van Os heette samen met Leon Ceelen, voorzitter Sponsor- & P.R. Commissie, de aanwezigen welkom.

Huldiging BAS 1
Hierna kwam Hans Engelvaart naar voren. Deze avond met verschillende petten op. Van ASV Dronten-man, wethouder (in deze rol overhandigde hij een wedstrijdbal voor de komende derby tegen ASV Dronten) tot KNVB-vertegenwoordiger. En in die hoedanigheid mocht hij spelers en begeleiders van BAS 1 huldigen. Hij sprak lovende woorden voor het team als geheel. Het hele team ontving een medaille namens de KNVB.


Namens de vereniging ontving het team een DVD met daarop alle foto's - gemaakt door Richard Mol - van het afgelopen seizoen.

Nieuwe tenue
Na de huldiging van het eerste was er aandacht voor de sponsoren van het team. Jan Schuurhuis blijft ook als Albert Heijn hoofdsponsor van BAS 1. Kantoorartikelen Dronten tekent voor het sub-sponsorschap en Sport2000 uit Dronten wordt de nieuwe kledingleverancier waarbij de kleding bedrukt gaat worden door SD Promotion.

Onthulling van de nieuwe tenues

Sponsorbrochure en jeugdsponsor
Na de pauze, waarbij de nieuwe sponsorbrochure te bezichtigen was, was er aandacht voor de nieuwe sponsor voor de jeugdafdeling.


"Vandaag is het rondgemaakt met Klaree uit Dronten om onze nieuwe jeugdsponsor te worden," vertelde Leon Ceelen trots. Dhr. Nijland van Klaree ontving een BAS-jack waarbij de wens werd uitgesproken dat hij hierin vaak te zien mag zijn langs de lijn. Klaree is hiermee tezamen met Flynth sponsor van de jeugdafdeling.


Boeiende gastsprekers
Het woord was hierna aan Jan van Halst en Eddy van der Ley. Van het begin wisten zij de zaal te boeien. Vele voetbalanekdotes passeerden de revue. Duidelijk werd voor alle aanwezigen dat het mannen zijn met veel kennis van zaken.


Er was volop gelegenheid tot het stellen van vragen, waar dan ook gretig van gebruik werd gemaakt.

BAS Voetbal kijkt tevreden terug op deze boeiende avond. "Een succesvolle avond die een vervolg verdient volgend jaar," aldus Huib van Os.

Sponsor- & P.R. Commissie BAS Voetbal

Klik hier voor alle foto's

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top