Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen

Maandag 1 juli 2013
Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De zomervakantie en de verhuizing van de basisscholen in Biddinghuizen zijn in het vooruitzicht. Reden genoeg om het jongerenwerkseizoen op een leuke manier af te sluiten. Dit zal feestelijk gebeuren op donderdag 4 juli. Zo is er een gratis spelenmiddag en ’s avonds kunnen de kinderen feesten.

Donderdagmiddag 4 juli zijn er van 13.00 uur tot 16.00 uur diverse spelen en activiteiten voor de jeugd vanaf 6 jaar. De buitenspeeldag in Biddinghuizen heeft dit jaar niet plaats gevonden op de nationale buitenspeeldag, maar zal dit jaar plaats vinden tijdens deze middag. Dus alle kinderen zijn welkom in Het Koetshuis.

Het team van Jeugd en Jongerenwerk van De Meerpaal biedt darten, vier op een rij, bowlen en bij mooi weer ook spelletjes met water. Naast deze activiteiten kan de jeugd verdeeld over leeftijdsgroepen deelnemen aan een panna voetbaltoernooi. Inschrijving hiervoor is tussen 13.00 uur – 13.30 uur.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden en het is vrije inloop (behalve voor het panna voetbaltoernooi) dus je kan komen tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Maandelijkse feestavond 4 juli
De spelenmiddag zal worden afgesloten met de maandelijkse feestavond. Het thema zal zijn Tropical Party. De feestavond is wederom opgedeeld in twee leeftijdsgroepen om grote leeftijdsverschillen te voorkomen. Van 18.30 uur tot 19.30 uur is het feest voor de 6 t/m 8-jarigen en van 20.00 uur tot 22.00 kunnen de 9 t/m 12-jarigen zich uitleven. De entree voor de jongste groep is € 0,50 per persoon, inclusief alcoholvrije cocktail. Voor de oudste groep is de entree € 1,-, inclusief alcoholvrije cocktail met een lekkere versnapering passend bij het thema. Dit geldt natuurlijk ook voor de jongste groep.

Tropisch
Het thema is tropisch, dus kleed je origineel aan en wie weet ga jij met de prijs ervandoor. Naast een prijsje voor de meest origineelste verklede persoon zal er ook een prijs zijn voor de beste limbodanser. De feestavond zal dit keer in een andere ruimte in Het Koetshuis plaatsvinden. De gehele ruimte zal worden aankleed naar het thema. Daarnaast verzorgend de dj’s voor swingende muziek en een spectaculaire lichtshow. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Claudia Jansen, medewerker Jongerenwerk van De Meerpaal, op telefoonnummer 06 515 364 34, of via c.goedvree@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top