Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Nieuws rond opening AH Jan Schuurhuis

Donderdag 11 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - Zoals u waarschijnlijk al weet wordt C1000 Jan Schuurhuis dit jaar omgebouwd tot AH Jan Schuurhuis. Achter de schermen is er hard aan gewerkt om dit te plannen en voor te bereiden. De datum is gepland en de opening zal plaatsvinden op 9 oktober 2013.

Voorafgaand aan de heropening, gaat de winkel enige tijd dicht.

Via een ingezonden persbericht laat Jan Schuurhuis weten welke veranderingen er op stapel staan.

Wanneer zijn jullie dicht?
Op zaterdag 31 augustus zullen we de deuren sluiten als C1000. Vijf-en-een-halve week later, op woensdag 9 oktober, doen we de deur weer voor u open als Albert Heijn.

Waarom zo lang dicht?
Door een probleem in de vloer is het helaas noodzakelijk veel langer dan gewenst dicht te zijn. Dat is voor ons, maar vooral voor u erg vervelend. Door dit probleem nu te verhelpen voorkomen we dat we over enkele jaren weer tijdelijk dicht moeten.

Hoe moet dat dan in de tussentijd?
Vijf-en-een-halve week is veel te lang om geen boodschappen te doen, dat vinden wij ook. Wij zullen proberen u met een mogelijke oplossing te helpen om in deze tijd uw boodschappen in huis te krijgen.
Informatie volgt via nadere berichten.

Hoe ziet de opening eruit?
Uiteraard willen wij AH Jan Schuurhuis feestelijk openen. Dit zal op woensdag 9 oktober gebeuren, midden in alle festiviteiten rondom 50 Jaar Biddinghuizen, als start van de najaars-feestweek. Een extra reden voor u en ons voor een groot feest. Wij zullen dan ook groots uitpakken en u met open armen ontvangen in onze gloednieuwe Albert Heijn-supermarkt.

Verandert het personeel?
Ja, alle medewerkers zullen nieuwe kleding krijgen maar dezelfde vertrouwde medewerkers blijven u in de winkel helpen. Wel hebben veel medewerkers met deze verbouwing de mogelijkheid gekregen om andere werkzaamheden te gaan doen.

Heeft u verder nog vragen?
Wij, van C1000/AH Jan Schuurhuis, willen u blijven informeren en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft met betrekking tot de grote verandering van uw supermarkt. Wij komen later met diepgang over alles wat er gaat veranderen, maar als u dringende vragen heeft…
Spreek ons gerust een keer aan als u boodschappen komt doen, evt. wordt dit in een volgend bericht voor iedereen gedeeld.

Graag tot ziens,
Jan Schuurhuis en team C1000

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top