Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Flevorunners goed op weg

Maandag 15 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - Met diverse acties hoopt het team Flevorunners een mooie opbrengst voor KiKa binnen te halen. De teller staat op dit moment op ruim 3400 euro.

Op 30 en 31 augustus gaat het team wandelen door de Veluwe 47,5 / 95 km binnen 28 uur (dus ook ’s nachts) voor kinderen met kanker. Een geweldige en heftige uitdaging. Het geld dat met deze sponsor wandeltocht wordt opgehaald gaat naar KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Het team bestaande uit drie Biddinghuizenaren heeft meerdere acties gevoerd en nog uitstaan in Biddinghuizen. In samenwerking met C1000 Jan Schuurhuis is een geweldig bedrag van ruim 260 euro opgehaald met de flessenstatiegeldactie in de maand juni. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk dank.

Op naar de 4000 euro
Wilt u ook helpen? Draag dan bij door één van de zelfgebreide nijntjes of babyslofjes (€ 2,50,- per stuk) en/of zelfgemaakte kaarten (€1,- per stuk) te kopen. U kunt deze bestellen via telefoonnummer 06 10890014.
Op is op.


Verder staat bij bakkerij Tietema en snackbar Twins te Biddinghuizen een collectebus waarin een bijdrage kan worden gedeponeerd.

Sponsoren kan tevens via de website:
http://www.runforkika95.nl, klik op “sponsor nu” en zoek onder “sponsor een team” naar Flevorunners. Of ook direct via de teampagina: Flevorunners. Op deze pagina staan onder andere de diverse activiteiten van het team vermeld.

Flevorunners

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top