Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Gratis musicalkaarten Morgenland voor Dronter diamantjes

Dinsdag 30 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) reikt gratis kaarten van de Biddinghuizer Musical Morgenland uit aan huurders die zich inspannen voor de samenleving of al lang huurder zijn.

Hiermee wil de verhuurder graag huurders in het zonnetje zetten die graag iets voor iemand anders doen en dit zelf heel normaal vinden. Deze mensen doen vaak ongemerkt belangrijk werk voor de samenleving en mogen zichzelf een ‘Dronter diamantje’ noemen volgens de corporatie.

“Tegenwoordig zie je dat zelfredzaamheid een steeds groter issue wordt. De huidige verzorgingsstaat is niet meer houdbaar. En deze verandering daagt ons allen uit. Mensen moeten weer meer regisseur worden over hun eigen leven en steun halen uit hun omgeving.” Aldus Truus Sweringa, directeur-bestuurder OFW.

“Wij zijn van mening dat in de gemeente Dronten nog steeds de geest van polderpioniers heerst en dat deze mensen ‘gewend zijn’ om met elkaar een samenleving op te bouwen en elkaar te helpen. Dat past in de nieuwe samenleving.

Er zijn een hoop mensen die zo voor het oog wat onzichtbaar zijn, maar er wel voor de samenleving zijn. Dit kan om ogenschijnlijk heel eenvoudige dingen gaan als het buiten zetten van de vuilnisbak voor de buurvrouw, iets leuks organiseren in de buurt, actief zijn in een bewonerscommissie, noem maar op. Deze ‘Dronter diamantjes’ verdienen het om zelf eens in het zonnetje te staan. Ik hoop dat er vele aanmeldingen binnen komen” vertelt Sweringa over de actie van de corporatie.

De corporatie biedt de mogelijkheid om samen met partner op 5 november aanwezig te zijn bij de première van musical Morgenland in de Meerpaal.

Veel mensen zijn te bescheiden om zichzelf aan te melden. Kent u iemand die het verdient dan kunt u hem of haar ook aanmelden bij OFW.

De musical Morgenland is een productie van de Stichting Musical Biddinghuizen gemaakt voor en door Flevolanders en neemt zijn publiek mee in een speciaal verhaal over de toekomst van dit unieke stukje Nederland.

Deze musical bevat alle elementen om Flevolanders in het hart te treffen, met een 'love story' die grenzen overstijgt. Het is een verhaal van list en bedrog, maar ook van hoop, liefde en opofferingsgezindheid. Morgenland doet een beroep op alle Flevolanders en is een oproep om het heft in handen te nemen en mee te bouwen aan de toekomst van dit prachtig stukje Nederland.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Musical
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top